Monday, 26 December 2011

How to Get Through Winter

Shopping tu kalau poket tebal dan bersemangat jitu nak gi bersesak.
Kalau poket ala-ala nipis je? 
Tak payah.
Eh, bila masa pulak winter je kau shopping, bukan sepanjang tahun ke? Hehehe.


Semangat ambik gambau sebab round yang ni saya menang, kihkihkih.


Takpun main Gin Rummy.

Ada certain orang kata winter ni lah masa berhibernasi dan penanaman benih banyak dijalankan.
10 bulan kemudian adalah hasil yg patut dituai, kihkihkih.



Photobucket

2 comments:

Makji Esah said...

Kau adalah ladang yang mempunyai pekerja full time Bedah oii....apa kata ko active kan balik pusat semaian benih ko tu? hehehehe

DeLancrettLurpak said...

MakJi,

Aktiviti perladangan mmg patut dibuat sekarang tapi masalah carik sendiri ni (read:phd) sapa pulak yg nak buatnya.. Kesian baby tu nanti sebab mak dia stress gila2, jangan kena seret masuk wad yg u jaga sudehhhh.. hahahahh

Related Posts with Thumbnails