Saturday, 24 December 2011

Festive Mood, Notttttt!

Dah ujung tahun ni, omputihs pun dah kalut shopping bagai tiada esoknya.
Christmas tree di mana-mana.
Christmas carol pun dipasang di mana-mana.
Bratwurst mmg bersepah-sepah.
(Kenapa dkt UK mesti ada German Christmas Market? Tak paham patik!)
Semuanya feeling christmassy, termasuk most of the cafes.

Toffee Nut Latte and Praline Mocha, air yg dalam menu Christmas.
Kiri saya punya, kanan T-Bag punya.

Saya punya nyumsss!
T-Bag punya katanya manis beno, idok le teman rasa. 


Kami, student tahun terakhir, mengistiharkan tiada cuti akhir tahun pada tahun ini, sila buat kerjaaaaaaa!!!
Banzaiiii!
Photobucket

11 comments:

somuffins said...

DLL
Kat sini pun sama .. Toffee Nut Latte dan satu lagi jenis being offered sempena hari Natal.

C-I-K-I-N-T-O said...

chaiyokkkkk....!

Noir said...

it's the same here, yg cakap loghat gunung pun berkrismas. the effect of commercialisation...

semoga success dalam segala urusan,Dr Lurpak.

Ribbon Clown said...

Gam bate!!! Semoga x tergoda ng boxing day!!! Hehe

azieazah said...

Sweet!

DeLancrettLurpak said...

Cik Som,

Kat sini ada 4 christmas coffees dkt Starbucks.. most of them tambah different chocs flavour je :)

DeLancrettLurpak said...

CikInto,

Thanks dear :)

DeLancrettLurpak said...

Noir,

You buat I segan, I belum ada title phd lagi dkt belakang nama I, gimme a year Ok, Insya-ALLAH.. hehehe

DeLancrettLurpak said...

Pe'jah,

Aku boxing day online je weh, malas gileee!

DeLancrettLurpak said...

Kak Azie,

Apa yg sweet? hehe

aliaaroslan said...

toffee nut latte pon sampai kat sini, kak. lepas rindu sikit suasana menyambut x-mas di UK.

Related Posts with Thumbnails