Thursday, 29 December 2011

Faziraaaa!!!

Ada orang carik kamu.
Ni haa, org tu google, masuk blog akak.


Sapa la yg carik Fazira ek?


Khelas kan borak sambil up satu entry, hahahaha.
Nanti akak pi Birm, kita makan taufu fa eh.
Macamana nak pegi Birm kalu kerja tak siap.
Huwaaa!!!

Jangan lupa ye rakan taulan yg memilih skim SBPA, sile isi borang tempoh opsyen bagi umur persaraan paksa ke 60 tahun tu, due date nya 3 Jan.
Hahaha, yg tukang cakap tak isi pun lagi.

Agak2 berapa harga pavlova lepas gaji org gomen naik?


Photobucket

10 comments:

anakdara said...

hehe glamour fazira ya..ada secret admirer nya mims..siap search dlm blog ktk gk ya..hehe

C-I-K-I-N-T-O said...

jeng jeng jeng...kelas kak fazira kita :p

bestnya taufu fa

Daddy Ziyyad said...

lupa plak awak dalam perkhidmatan Gomen rupa rupanya! :)

Saya nampak Lurpak kat Tesco semalam, saya snap gambar nya sebab teringat nama blog awak!! haha

linda said...

Mim,

Bukan ke option 60 tahun tu due date esok? - 30122011? Ke aku yg ketinggalan?

Ayu said...

weh apa punya ayat penutup daa.. heheeehe.. aku xtau nk jwb, yg pastinya, ada kemungkinan besar harganya naikk ;p seperti yang lain.

DeLancrettLurpak said...

Anakdara,

Ya lah, kelak kmk nak korek mun pegi Birm kelak, hehe

DeLancrettLurpak said...

CikInto,

Alaa, kamu senang la nak carik taufu fa... ciss!

DeLancrettLurpak said...

DaddyZiyyad

beli dak lurpak tu?

saya adalah pencacai gomen :)

DeLancrettLurpak said...

Linda,

HR aku email kata 3 jan lewww

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

Laki mak terus kata, balik Mesia, takyah makan luar, makan apa yg awak masak je, matik la mak nokk!

Related Posts with Thumbnails