Sunday, 4 December 2011

Dapur PM Depa

Busybody kannn? Dapur orang pun sebok nak telek, kihkihkih. Sapa suruh hang jadik public figure, kena la makcik, pakcik, adik, abang, akak concern sikit (read: nosy). 

Excuse their Lurpak's spelling
Same image source.

Dapur Mrs Cameron, walawehhh, mmg idaman kalbu, 5 hobs cooker tuuuu! Nangis mak tgk! Tapi tgk la reganya (takda dlm rega kat atas, click dkt Image source), keluar air mata darah pun belum tentu saya boleh beli. 



Sekarang saya nak tgk PM saya punya breakfast, kome makan apa? Of course no nasik lemak, kang gems pulak kann? Mesti la healthy diet ye dak? Kamon Mesia, I want stories about BikMama's kitchen! Kite kan suka setaraf omputis (blueekk!).


Psst: Kelako pulak baca comment dkt blog hiburan, ada yang bagi nasihat keagamaan, tapi kenapa kau pegi  masuk blog mcm tu at the first place, tak paham aku.




Photobucket

10 comments:

Ayu said...

Gila kan dorang nih, tgk sudahlah, siap g analayze satu2 barang tu rege berapa. Memang nosy tak hengat.

DeLancrettLurpak said...

Ayu,
Brit's reporter mmg over! tapi news ni pun dtg dari Daily Mail, what should we expect kannn?

Kalau keluar dkt newspaper lain, terkezut gak laa..

somuffins said...

DLL
...kelass gitu.. diorang pun makan Lurpak, auwww..

Fara said...

...ada yg berani yg nak cite ke?

Nashays said...

Omputeh punya joyah lagi dahsyat..
tp aku plak rs nak menangis tgk set periuk die yg duk atas sekali tu nok...rs nak main kutu g beli kat padang besar..

DeLancrettLurpak said...

CikSom,

Terbukti Lurpak itu sedap, kihkihkih.. especially yg slightly salted, sapu atas toast bread, nyumsss!!!

DeLancrettLurpak said...

Fara,

Sapa kata menteri kita mesra rakyat, haraaammmm!

DeLancrettLurpak said...

Nashays,

Periuk-periuk tu mmg takkan mampu dibeli nok oiii! Apalah technology dkt periuk2 tu sampai mahal gila.. agaknya self-cleaning kot, kihkihkih

azieazah said...

Mak pakai periuk tanah jer nakkkk....

DeLancrettLurpak said...

Kak Azieazah,


Uiiiii, periuk tanah pun mahal kak!
hehehe

Related Posts with Thumbnails