Wednesday, 30 November 2011

Three is the Number

I'm 30 years old today.


Ayat sedapkan hati.


Anyway, 


And I feel good.
Alhamdulillah.


Yippie!!!



Birthday present dari T-Bag iaitu trip to Paris.
Nak masuk 30 tahun tapi pi Disneyland, apa kes?
Young at heart la katakan, kihkihkih.
Photobucket

34 comments:

Yat Maria said...

happy bday Lurpak!! 30 sen ek?? ishhh muda belia lagi ko arr! have a blast, beb!

bujal X said...

hepi besday kak~~30 muda lagi~~masih boleh buat anak lagi~~keh keh~

anakdara said...

Happy birthday mims! enjoy yr trip :) 30 itu baru permulaan alam belia :p

hOtMaMa said...

Happy 30th besday!

*Miss Geli^ said...

heppi besday yuols..sama la umur yuols ngan aiols...

sama taw..24 tawun

kucingorengemok said...

i stopped counting at 28, hehe

selamat hari jadi, semoga *yang baik² belaka*

linda said...

Slm Mim, Happy 30th Birthday. Be good! Hahah ;p

lemongrass said...

Happy 30th birthday!
Dont worry, muda lagi tu. Lama lagi nak masuk 40 (unlike me yg dah masuk 40+), hehehe.
Best woh dapat birthday pressie pergi Paris, ooh la la!

Noir said...

hepi besday Dr Lurpak. muda nye!

Kazaztan Team said...

yg penting hati muda...eppie besday..semoga murah rezeki & pjg umur...

Missnote said...

Happy birthday DLL.Pergi Disneyland on 30 is like 3 years old jer.Hihi.Muda lagi ok.May Allah bless you. =)

Cik Kiah said...

Perghhh! Masih pucuk rebung je ni. Anyway happy bday bebeh!

KSWSK said...

welcome to the club...

Ayu said...

Happy bday DLL!! Takpe 30, yg penting nampak 20 & feel 20 kann. Selamat berdisneyland! : )

ixora said...

happy being 30 sis... muda ag tu. moga complete phd cepat2. bdw, akak buat phd ape yek?

Nashays said...

Eppy besday nok....menten gebu n seksi yooo

DeLancrettLurpak said...

Kak Yat Maria,
Thanks Kak Yat. Muda lagi eh, apsal dah sakit lutut? Eh, lupa pulak, dah asik melantak, badan pun berat, kihkihkih

DeLancrettLurpak said...

Bujal:
Mmg akak ko ni nak beranak je kejenye lepas abis belajau, tak sabau rasanya, hahahaha..

Thanks Bujal :)

DeLancrettLurpak said...

Anakdara:
Belia la sgt kak sue oi, hahaha...
Thanks K.sue

DeLancrettLurpak said...

Hotmama:
Thanks darling :)

DeLancrettLurpak said...

MissGeli:
a'ah, sama lew umo kite..
u dah ada boyfren? kihkihkih

Thanks babe :)

DeLancrettLurpak said...

KOG:
Ni berapa tahun dah stop kira ni? *soalan maut*, kihkihkih..

Thanks KOG :)

DeLancrettLurpak said...

Linda:
Thanks Linda dear :)

DeLancrettLurpak said...

Kak LG,
hajat dihati sebenonye nak pegi morocco, nak makan kambing sungguh2, tapi tidak kesampaian...heheh

Thanks Kak LG :)

DeLancrettLurpak said...

Noir,
Thanks Noir.

Muda kan? Ramai orang ingat dah 30+. Maybe sebab saya adalah seorang yg berpikiran seorang yg tua?

DeLancrettLurpak said...

Kazaztan,
Thanks kak :)

makan apa masa pantang? heheh

DeLancrettLurpak said...

Missnote,
thanks dear,

3tahun, cakap pun berterabur, kihkihkih

DeLancrettLurpak said...

Cik Kiah,
ye ke CK, I ingat I dah jadik buluh perindu, awwww!!!

DeLancrettLurpak said...

Wawa:
Club 30series ni ada dpt goody bag tak? hehehe

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

Feeling moda gitu, padahal lelemaks dah bersepah noks, thanks Ayu :)

DeLancrettLurpak said...

Ixora,
Thanks Ixora. Saya buat phd in computer science..:)

DeLancrettLurpak said...

Nashays,
Oleh sebab ko dah ckp mcm tu, terpaksa la aku maintain kegebuan aku ni, wakaka!
Thanks noks :)

Cik Pah said...

hepi belated besday.. (ucap lambat sbb baru balik berjalan sakan.. hehehe).. no worries.. masih muda remaja weh.. :)

DeLancrettLurpak said...

CikPah,
Thanks Cik Pah.

Berjalan ke mana tu? Europe kahh?

remaja la sangat kaannn? Hehehe

Related Posts with Thumbnails