Monday, 21 November 2011

Macam-macam lah..


Bukan matcham matcham Bujal atau macam - macam DaddyZiyyad. Ni ha, otakku masih berpusing, pusing-pusing macam gasing. Tgh figure out apa yg menyebabkan sakit kepala dan setelah dinarrow down, rasanya berpunca kerana tidak membuat business no. 2 sejak 2menjak ni. Betol lah kata pepatah, sibuk sampai nak pegi jamban pun berkira. Bersangkut paut jugak kerana saya dgn drastik nya pi stop diet salad saya sebab malas nak top-up salad, apakah? Heheh.

Anyway, timeline ditwitter adalah penuh pasal bola chelsea-liverpool. Saya hanya dgr je bunyi bola (T-Bag layan sorang2), sebab masa tu saya tgh goreng nasi goreng cili api, sedap nasik mak uols! Kihkihkih. And difacebook pulak kecoh pasal award apa ntah semalam, yg bang nuar jen nyanyi lagu "sedetik lebih" tu. Saya mmg tak tgk award show ni, bukan apa, saya buta artis, kang menyampah pulak org kalu saya asik tanya " eh sapa dia ni, tak pandai nyanyi pongggg", kannn? #sentaphatimaknak.

Orang kalau dah taktau nak cerita apa, dia cerita pasal weather. Ha nengok, daun dah gugur, mmg gloomy abis dah Hengland ni haa. Ni view dari office T-Bag. Gloomy pun, I suka tauu. Hujung tahun mmg masa yg productive utk saya, heyyy, productive di meja study lahhh!

Okla korang, kang tak update, korang tertanya-tanya manalah budak kuat- makan-yg-trying-to-be-in-size-10 ni menghilang kannn? Kihkihkih. Ok, nak sambung tdo, daaaaa.

10 comments:

somuffins said...

DLL
Kata nak productive dimeja study tapi apsal nak sambong tdo plak???
*sambil cekak pinggang tak ramping*

- GC - said...

orang kat malaysia pn tak tengok award tu, ini kan plak orang kat henglen?? hehe

Daddy Ziyyad said...

wehhh..org di malaysia sibuk pasal bola Malaysia vs Indon tau malam ni, bukan chelsea vs Liverpool...ekekekekekeke

Ribbon Clown said...

mim,

ujung thn means SALE!!! yeay...hail anya!!! ;p

DeLancrettLurpak said...

CikSom,

Masa I post that entry adalah pukul 3pagi, i terjaga dari tdo ku yg lena. Pastu terkelip-kelip. Terus capai henpon, terus update blog, then sambung tdo, kihkihkih..

tipu lah tak ramping, i nampak u buat sit up every single day tau, hehehe

DeLancrettLurpak said...

GC:
Ye la, semalam kan anniversary ko, sebab tu ko takde masa nak tgk award tu, ko busy dgn benda lain, ekekekeke

DeLancrettLurpak said...

DaddyZiyyad:
A'ah, saya baru perasan tau Majikan lawan Bibik malam ni, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Pe'jah:
Hehehe, mcm tau-tau je ko ni kannnn? hehehhehe

DrSinga said...

lagu abang Nuar memang best...
( tetiba..)

DeLancrettLurpak said...

Ibusinga:
Memang best, meremang bulu roma dengor tauuu

Related Posts with Thumbnails