Tuesday, 29 November 2011

Croissant, Come to Mamaaaaa!

Saya adalah di dalam flight utk bercoti -coti di 


dan bawak budak yg sorang tu ke


Orang kata nak makan the best croissant in the world, kena pi France.
So, saya nak makan banyak-banyak croissant.
Setakat ni croissant yg sedap yg pernah saya makan adalah di Istana Hotel, KL. 

Photobucket

12 comments:

kucingorengemok said...

kita gi paris makan baulu

Makji Esah said...

Laa....pegi Tesco pun sodap gak Croissant nya....

Noir said...

cool. have a great family time.

Ribbon Clown said...

kita gi paris makan telur pindang haha

slamat bercoti kak! borong LV satu! ;)

Kazaztan Team said...

eeee...jeles ye bercoti2...ke paris lak tu...

Mamma Olyn ♥ said...

wow..happy holidayyy!!! aduss sedappnya croisnt, nnti upload pic holiday ek:)))

DeLancrettLurpak said...

KOG:
Mesti baulu dari Laduree kann? Class nyahhh! hehe

DeLancrettLurpak said...

Makji Esah:
tu la namanye peghak.. kekonon tempat lain takde croissant, kihkihkih..

anyway, croissant dkt hotel tu tak sedap, hahahahaha

DeLancrettLurpak said...

Noir:
Enjoy sampai kopak, hahaha

DeLancrettLurpak said...

Pe'jah:
Me and LV is never going to happen, echeh, hehehehe..

kelas ko pe'jah, makan century egg di paris, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Kazaztan:
Paris, no fun! Disneyland, best!

DeLancrettLurpak said...

Mamma Olyn:
i rasa you pun buleh buat croissant, i mmg malas, hehehe

Related Posts with Thumbnails