Wednesday, 9 November 2011

"Bang Nak Rasa My Pussy"

Hoi, sapa yg masukkan keywords itu lalu sampai ke blog yg innocent lagi decent ini?
Sapa?
Baik mengaku.
Ciss!!!!
Banyak la kau punye pussy.


Tu siap carik hand bag bikmama, apa kes? 
I lap bikmama u know. Dah la rambut kembang2, muka putih melepak, baju kurung santek2 lip lap gitu, beli cincin berjuta utk sedara, I suka tauuu #TDDMKA.

Anyway, bikmama pakai handbag apa yg mahal beno? Birkin ke? Hek eleh, setakat Birkin, artis Hollywood buleh beli. Dia nye standard lagi atas, patut lagi mahal. Any clue? I cinta bikmama sebab tu I busybody nak tau pasal handbag dia, wakakaka!

Photobucket

4 comments:

Noir said...

LOL

okie i ngaku...giler ke blog ceria cam ni nak pakai keyphrase cam tu.

suhana azlin said...

eurghhh...

kalau mak pun ngamok kut,elok2 buat blog cerita hal2 suci muci ada kaitan dgn pussy pulak...mengong sungguh! =P

DeLancrettLurpak said...

Noir,

agaknya ada jugak yg food fetish kann? tu pasal sesat masuk sini, hahahahhaha

DeLancrettLurpak said...

Suhana:
kann? gile kudus blog aku ni wey,hahahah

Related Posts with Thumbnails