Thursday, 17 November 2011

Alahai.

Badan lemah.
Kepala sakit.
Rasa penat.
Itu yg saya rasa lepas balik meeting semalam.
Telah dimaklumkan oleh boss "something is missing in your research, you gotta find it and when you find it that will be your phd".
Boss tak marah, sambil dia ckp, dia senyum-senyum, sengih-sengih.
Alahai.
Saya tahu, yg hilang adalah "wow" factor.

Rasa penat otak mendengarnya.
Rasa payah.
Sebab tu hari ni tak buat apa-apa kerja ilmiah.
Beli groceries and golek-golek atas katil.
Ni baru 8.30pm, saya dah nak tdo.
Kepala masih berat.

Kena usaha gigih lagi.
Dateline adalah setiap hari.

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

8 comments:

anakdara said...

go mims..anda BOLEH! 'wow' factor ya ada kmk rasa just sik menyerlah agik ya la nya senyum2 ya..

Mak Piah said...

DLL :
Semuga kita sik lemah badan gik, sik sakit palak, sik capek(apakah?) dan bertemu dengan WOW soon.

Penatlah otak, rasalah payah sementara. Kakya get up and get WOWed ok??

x MP

DrNotts said...

you go girl!

Cik Pah said...

chaiyok mim!!! sikit jer lagi...

DeLancrettLurpak said...

Anakdara:
Geram kmk dgn mukanya, terkisin-kisin depan kmk, padah ajak la mun ada idea nak oo.. eee.. sabar jak la...

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah:
mentang2 nya di indonesia, alu keluar capek segala, hahaha..

thanks MP
xoxo

DeLancrettLurpak said...

DrNotts:
Thanks :)

DeLancrettLurpak said...

CikPah:
Campur extension, ada setahun lagi, kihkihkih

Related Posts with Thumbnails