Monday, 24 October 2011

Saya Tipu!

Ye, saya tipu. Third day di Algarve, Portugal hari tu, kekonon lepas saya makan seafood tagliatelle tu, saya buat kerja la kannn? Memang la buat kerja sikit tapi sempat jugak layan new season Desperate Housewives and Dexter. Tapi yang tak boleh blahnya, saya siap order dinner walaupun dah makan late lunch, kihkihkih. Saya order tuna baguette yg sgt sedap, hahaha.


Sebenarnya, kalau ikutkan, mmg makan half je dah kenyang. Tapi konsepnya adalah membazir amalan shaiton, so kenala abiskan, wakakakka! Anyway, here's the balcony bilik dihotel tu. Omputis ramai duduk lepak di situ sambil baca buku. Tak kuasa mak noks, panassss!


View dari balcony bilik saya tu. Itu adalah town Algarve, kocik yo! Paling besar bangunan kat situ adalah market nye.

Ni view sebelah sana sikit. Bukit belakang tu lah yang saya nak visit, tapi tak sempat. Sebab tour tu ambik masa 7 hours, so bilanya masa nak pegi kann? Hish, rugi!
Itulah tipu-tipuan saya kepada kamu semua, hehehe.
Kthxbye.

No comments:

Related Posts with Thumbnails