Wednesday, 12 October 2011

Saya di Sini

Saya di sini.


Sampai tadi pukul 11pm. Esok ada presentation pukul 11am waktu UK dan Portugal or 6pm waktu Malaysia, kalau nak waktu lain, sile check world clock.

Yaya-Yayen and T-Bag tak ikut, diorg kan sekolah, hehehe. Bagi mengelakkan sebarang eksperimen gagal di dapur, saya dah siap masak lauk dinner hari ni, esok dan lusa. Dinner utk tulat pulak, sila rujuk KFC halal berhampiran.

Harap-harap Yaya-Yayen okla, jgn mak nye yg tak ok meraung masa nak tdo, hehe.

Anyway, wish me luck utk presentation nanti ye, takut gak la kalau kena soalan membunuh, hehe.

  Photobucket

6 comments:

Mak Piah said...

Good luck!:)

cahya indah said...

bestnya akak pegi Algarve. all the best ;)

bujal X said...

gudluck!

*macamana nak nyebut algarve?????

Kazaztan Team said...

selamat berjaya...

Lya Colours said...

gudluck !!! ^_^

KSWSK said...

all the best n gud luck

Related Posts with Thumbnails