Sunday, 16 October 2011

Pasar Minggu

Bangun pagi-pagi, mak pegi pasar minggu european nyah. Beli baju, beli spender-yg-x-tutup-buttcheeks €5 = 3 helai, beli salmon, ko ado?

Ok, tu semua ayat tipu. Saya tak bgn pagi dan tak beli spender dgn salmon. Saya pusing-pusing carik buah tgn utk T-Bag dan Yaya. Satu je saya nak ckp, pasar minggu ke, kedai ke, pasar ke, belakang kedai pun saya check, semua bersih. Tak pernah saya jumpa town yg bersih mcm gini. Sampah yg saya jumpe dari mula saya dtg, sampai saya balik boleh dikira dengan sebelah tangan. Pegi fishermen village pun bersih. Tempat ni ceruk je, town kecik je, shopping mall takde, tapi org semua jaga kebersihan. Mcmana council dia didik supaya jaga kebersihan mcm gini? Cuba ajar sikit dkt org UK and Malaysia.

Btw, saya dah sampai rumah. Nanti saya abiskan siri Algarve saya, ciao.

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

2 comments:

ciketon fazya said...

dahsyat k.mim cek semua..

learn from the best kan...kt m'sia haraaaammm..*ceh cakap je, kadang diri sendiri pun fail!

DeLancrettLurpak said...

Ciketon:
alah, town nya kecik sgt..so, jalan2 kasik pusing, hehehe

Related Posts with Thumbnails