Tuesday, 11 October 2011

Obat

Ingatkan nak mencuba benda baru. Sekali amek kau, dihujung rasa air ini (after taste?) air ni rasanye mcm obat. Kalau rasa macam obat batuk tu, sedap la jugak, kihkihkih. Yang ni katanya latest drink dkt Duit Bintang, Creme Brulee Machiato. Tak nak beli lagi dahhh!!

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

9 comments:

Kazaztan Team said...

tak sedap sgt kah???

cahya indah said...

curious jugak kak, rasa ubat macam mana? kalau tengok nama memang excited nak rasa..

Sidratul Muntaha said...

rasanya air rebusan akar kayu kot lagi sedap?!
pernah try tapi memang cannot gi la..
adeii!

tasekM said...

kot dh rasa ubat mmg tak sedap la eh...



.

DeLancrettLurpak said...

tak sedap lahhhh.


tapi habis gak 3/4 cawan, hehehe

DeLancrettLurpak said...

cahya indah:

rasa mcm ubat panadol yg dihancurkan, pahitt!

DeLancrettLurpak said...

Sidratul:

erk, air rebusan akar kayu saya tak pernah minum, awak pernah ke?

DeLancrettLurpak said...

Tasek:

kalau la ubat demam rasa mocha frapuccino, takde la org meroyan nak makan ubat, hehehe

Fazira said...

Memang tak sedap...dah rasa dah hari tu.. rasa pelikkk ..tak tahu apa yg pelikk...

errrm..cuba try Irish Cream Mocha after this.."kekasih hati angan akak2" minum tu hari tu.. dia kata sedap

Related Posts with Thumbnails