Wednesday, 19 October 2011

The New Fashion Style

Kalau setakat pakai seluar merah and bwk handbag designers, ko belum stylo lagi kak! Introducing the new fashion style! Haaaa, ko balut tgn ko dgn bandage, barukla vogue gitu. Spread the news, spread the love people! Matikla, satu KLCC kang pakai bandage dkt tangan kiri.

Jgnlah percaya, please! Aku hanyalah insan yg pakai implant. Semalam pi remove the nearly-expired one and insert the new one. Lama gak doc tu dig aku nye lengan, sebab yg lama tu dah jauh terbenam. And yg baru dia masuk kot lubang baru. 48hours baru buleh cabut bandage ni and rasa sakit ok!Implant akan tertanam disitu sampai lah viva ok! Mudahan tahun depan selesai lah perjuangan-carik-pasal aku ni, aminnnnnnn!

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

14 comments:

bujal X said...

tanam apa kat situ? bendaalah yang merancang keluarga itu kah?

somuffins said...

DLL
Berkorban apa saja kekdahnya...

Chik Att said...

berkorban dan terkorban keh keh ...

CA cukup takut bab ni ..

cahya indah said...

the digging part scares me.. :p

daria said...

Huu. mun beza nok cucok d msia tok lok, ne sakit gik mim?

Noir said...

catchy title. ingat cam MJ belah kanan kaler merah.

DeLancrettLurpak said...

Bujal:
Kalau tanam susuk, agak-agak jadik apa lengan tu? heheh..

a'ah, tanam contraceptive implant..

DeLancrettLurpak said...

CikSom:
apo nak buek ciksom, hehehe

DeLancrettLurpak said...

ChikAtt:
Saya pun nervous gak semalam, sebab doc tu dah warning, dia kena korek lengan saya, uuu,i seriau u memula

DeLancrettLurpak said...

Cahya:
Memang la dia bius lengan tu, tapi still rasa dia godek2 tau tapi tak sakit.. but an hour after that, rasakan sakitnyaaa!!

DeLancrettLurpak said...

O'on: Di Malaysia lok, kamek masukkan ajak.. tok procedure keluarkan nok lamak and masukkan nok baru, ya nyuruh sakit.. by the way, sakit disitok sik berapa gilak sebab implant sitok free, tapi mun di malaysia, kmk kenak ri ya RM650, hehehe.. sakit poket..

DeLancrettLurpak said...

Noir: Leh la I menari lagu beat it...hehehe

suhana azlin said...

woo. kena korek2 ke? baru mak tau.

adeh. sakit lagi, ari tu sakit gigi...sabar ok...huhu kalau kena kt org yg tak tahan sakit cam mak ni cmne la kan..

DeLancrettLurpak said...

Suhana Azlin:
Masa dia nak masukkan the new one tu, dia x bius banyak tempat.. so mmg sakit gilakk ahhh.. hish!

Related Posts with Thumbnails