Monday, 31 October 2011

Ilmu Panties

Betollah title entry tu. Ramai orang lelaki dan pompuan taktau ilmu panties. Asik-asik iklan pantyliner je, boring yaww! Itupun susah nak pesan dkt (sesetengah) lelaki, dia bukan tau beza pantyliner dgn pad dgn tampon, kannn? Tukar sikit je term, "bang beli modes bang, beli yang wing, long and overnight punye tauuuu". Confirm. Confirm dia bawak balik pisang goreng je T____T. Nangis lah kau, sila potong kain batik hadiah-first-period-dari-mak utk buat sementara waktu kann?

Ni ha.

Macam-macam jenis.
Tapi yg baris yg paling atas tu, mak-mak la yg biasa pakai.
Tapi ada je pompuan yg suka pakai spender lelaki (lelaki ganas, so kena pakai term spender). 
Katanya banyak space dkt depan, ish saya tak paham la, cer explain, wakakakaka!

Tapi kalau perut adalah boroi, second line tu mmg tak dpt nak pakai. 
Ape taknye, bila pakai, bergulung ke bawah.
Ye la, dia kan cover sikit je, tak sampai atas perut.

Tapi kalau pakai first line, panties anda tetap bergulungan ke bawah, bahaya tu dek non.
Ok. Sekarang check panties masing-masing.
Bergulungan tak?
Kalau ye, masuk bawah meja, sit up.
Sekarangg!!



Photobucket

30 comments:

bujal X said...

saya baru tahu thong dengan g string dua entiti yang berbeza.

Chik Att said...

tengah dok bawah meja ..

satu ... dua ..

keh keh keh

Mizz Coki said...

satu... dua.. tiga...

adoi penatnye.

dah dah jgn kaco, org tengah sit up ni haahahaa

Ann Huda (Ate) said...

Ceh...Tak pasal2 Ate kena nyorok bawah meja.. huhuhu.

Ms.Lilies said...

ko tak tau aku punya line manakan hahahahahah

Ribbon Clown said...

Seme aku ade ;p

ko ada?? haha

Tijah said...

kodinat saya 2:2

- GC - said...

mujur aku punya tak bergulungggg.. hahahaha..

*cover dgn bengkung

somuffins said...

DLL
Errr... camana kalau jawapannya none of the above?

Nina said...

saya seorang hipster *motip?*

Cik Pah said...

entry yg tak buleh blah... hahaha.. sakit perot la..

Nashays said...

sy adalah tanga tanga..
feeling seksi bila line betul2 di atas garisan separa khatulistiwa...auwwww...

Ayu said...

Tajuk ko.. Sensasi dek non. Hehe.. Very informative though! :D Suka pakai 2nd line dari atas, tp mak kita suka nak saran suruh pakai yg 1st line. Katanya selesa, tutup perut. ;p

DeLancrettLurpak said...

Bujal:
Tapi tau dak fungsinya?

DeLancrettLurpak said...

Chik Att:
Jgn kuat2 bilang tauu.. dengor dek org sebelah meja nanti, hehe

DeLancrettLurpak said...

MizzCoki:
Psst, jgn ckp kat orang, saya sit up sambil makan, exercise mulut gituu, hahahaha

DeLancrettLurpak said...

Ate:
Hihihi.
Pelik pulak orang opis nengok, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Kak Mimi:
Mesti akak mimi pakai line 1 dari bawah kannn? awwww!!!

DeLancrettLurpak said...

Pe'jah:
Serious?! Ko ada semua? Hevat kauu nok! Bangga aku, hahaha.

DeLancrettLurpak said...

Tijah:
Samer ler kitewww!
Warna apa? Merah menyala ada? Hahaha.

DeLancrettLurpak said...

GC:
Alah, ko baru beranak. Tak leh kire, hehehe

DeLancrettLurpak said...

CikSom:
U pegi bahagian men's dept ke? Cool! hehehhe.

DeLancrettLurpak said...

Nina:
Kalau hipster pakai cenggitu, rockstar?

DeLancrettLurpak said...

CikPah:
Entry penuh ilmu, kihkihkih

DeLancrettLurpak said...

Nashays:
Ko takpe le nok, pakai yg tanga tu. Aku kalau pakai, aku dah taknampak spender aku, sbb perut aku cover, hahaha

DeLancrettLurpak said...

Ayu:
Maku aku masa muda2, dia pakai 2 lapis. Satu yg line 2, satu yg line 1. Dia kata line 1 utk make sure vontot kita kekal cantek, awww!

lemongrass said...

Saya sgt suka pakai boyshorts sbb nampak seksi (itu kata laki I lah) and also sangat lah comfy nya, muahahaha....

DeLancrettLurpak said...

Kak LG:
Kalau vontot tak berapa lebar, mmg sesuai pakai boyshorts.. I pun suke nak try, tapi tunggu vontot I jadik 37inches ye, ahhahaha

Mak Piah said...

sik makey...*feeling sharon stone..:P

DeLancrettLurpak said...

MP:
Sik makey?! Berani kerana benar betol lah ktk tok, wakakaka!

Related Posts with Thumbnails