Tuesday, 18 October 2011

Dessert

Saya dpt ni masa conference dinner hari tu. It's a traditional portuguese dessert. Saya tak berapa ingat saya apa namanya. Tapi rasanya, me not loike. Nanti saya update once saya tau apa nama sebenonye.
Eh jap, ari tu dia kata tu dessert ke,or tanah liat? Matikla!


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

7 comments:

Ribbon Clown said...

Haha ko ni.. Main makan je.. Kit perut kang :p

somuffins said...

DLL
Dah katam baca cerita ceriti dari Portugal tapi tak perasan kalau you ada cerita makan portuguese egg tart. Ada tak?

ciketon fazya said...

Advanturous sungguh..hehe..macam cantik je rupanya tu..*mcm pasu pun ye juga..

DeLancrettLurpak said...

Pe'jah: Aku gigit sekali dua, aku rasa mcm..emm.. tak sedap, aku buang, hahahah

DeLancrettLurpak said...

CikSom:
I ada makan, tapi I mcm tak suka.. funny eh? Ntahla.. hehehe

DeLancrettLurpak said...

Ciketon:
Ni bukan adventurous, ni mmg perut tak makan saman, hehehehe

Mamma Olyn ♥ said...

comei la, cam pear pun de.. xsdap ek..hmm

Related Posts with Thumbnails