Thursday, 20 October 2011

Chelsea Chelsea!

Live dari London. Tadi kami tgk Chelsea vs group-mana-ntah. God knows how freak people are when it comes to sport, hish! Great experience tapi lain kali nak tgk match dgn group yg power sikit, yg ni mcm tgk kucing mainkan tikus, ewahhh! More stories coming up later darls! Daaaaa!



Psst: Makji esah, sian I, nak tgk bola, alahai, dapat seat org semikin je tauuu, jauh, maklumlah student, kihkihkih.Tak dpt nak borak-borak dgn abang goalkeeper I, abg Peter, heheh, bukan abg apex u!


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

2 comments:

Makji Esah said...

Chelsea punya tarap semekin tarap royal box KL nun, uolss...usahlah kau nak buat statement budak council estet na..hahaha...lain la I yg sokong Arsenal ni...tak mampoo..panjat tembok aje nokk

psst..Chelsea tu dokek yo mo umah den...lenkali datang bawak lah nasik lomak berkelah kek umah den yo?

DeLancrettLurpak said...

Makji Esah:
Best kan jadik org council, makan tanggung, berak cangkung, wakakaka!

setakat nasik lemak tu sonang bona.. oder la yg susah sikit, daging salai lemak cili api ko, tercabar la sikit, kihkihkih...

Related Posts with Thumbnails