Thursday, 8 September 2011

Nikmat Sebenar

Walaupun yaya asik la terbatuk2, and cuaca mmg panas gila, kami tabah keluar carik makan. At first nak makan dkt Di Wannie Jalan Astana, sampai sana tgk diorg tgh refurbish kedai, so cancel. Terus ke Kopi O Korner dkt Pejabat MARA Kuching. Pusing 3 kali baru dpt parking, hishh! Tapi segala kepayahan itu terbalas apabila dpt hirup kuah mee jawa sehingga ketetesan yg terakhir, slurrrpppppp! Utk Yaya yg cranky saya orderkan mee kolok, tapi sos cili mee kolok diorg adalah faillll, big time punye fail. So mee kolok kat situ tak sedap.

Ahhh, ni ada terasa lagi nak makan mee jawa, aduhhhh!

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

12 comments:

Anggerik Berduri said...

waaaaahhhhhh.. suka tau tayang makanan yang marveles kat kuching..

Kazaztan Team said...

bersemangat ko balas dendam makan...ehehhhe

bujal X said...

ui~~sate tu buat penampilan khas kah?

Nur68 said...

Mim, coba ke kedai Adm di Kubah ria gak,makan mee sapi/mee koloknya..mun sik rah Bimmers kah?...brp lamak di Kuching?

DeLancrettLurpak said...

@Anggerik Berduri
jgn jeles dik nonnn, hehe

DeLancrettLurpak said...

@Kazaztan Team
huiii, kalau tak semangat, kang kempunan

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
sate tu mmg dtg sekali dgn mee jawa lahh

DeLancrettLurpak said...

@Nur68
Bimmers ya sine kah? 15hb tok kmk org pulang Melaka...kmk tiap hari pegi UNIMAS koh, ngantar adik ipar kmk sia..

Mak Piah said...

Bencik sungguh melihat gambar di entri ini.......bencikkkkk.....

makcikkantin said...

Cik lupark tengah meng'enjoykan' diri sehabis daya.

Enjoy enjoy enjoy

DeLancrettLurpak said...

@Mak Piah
jgnlan bencik Mak Piahhhh, hehehe

DeLancrettLurpak said...

@makcikkantin
selagi boleh joli, kita joliiiiii!

Related Posts with Thumbnails