Wednesday, 14 September 2011

The Most Sinful Cheesecake Ever!

K.Su buat cheesecake ni and bawak masa saya buat makan-makan with geng mesyuarat tingkap.I tell u, mmg sinful abis! The worst part is kalau korang makan, mesti nak lagi dan lagi, sangat yummehhh! Tu yg bangun pagi, naik scale, berat adalah overweight.
Sebelum tdo, naik scale, terus jadik obesity, wakakaka!

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

16 comments:

Hikbal Ujir said...

itu agak2nya kalo naik scale tengah2 malam...mahu scale berbunyi "tet..tet.."

kucingorengemok said...

menimbang berat sebelum tidur adalah saja cari pasal untuk tak nyenyak tidur malam, jangan buat selaluuu! hehehe

bujal X said...

oh my~~~

Kazaztan Team said...

mengapakah die begitu keji skali...rupe pun boleh thn gak tu

KSWSK said...

wah..drastik tu perubahannya..wakakaka

Daddy Ziyyad said...

cis bedebah betul ciskek tu...hahaha

Mak Piah said...

cissssssssss kekkk sungguh!...* telan air liyor*

Agak agak dosa tak kalau tengok jek? Dosa kut.

Lya Colours said...

resepiiiiii

DeLancrettLurpak said...

@Hikbal Ujir
kalau scale tu boleh jerit, dah lama dah jerittttt.. hehehe

DeLancrettLurpak said...

@kucingorengemok
tu sebenarnya nak kasik sedor diri, jgn melantak ajeeee....

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
...gucci?

DeLancrettLurpak said...

@Kazaztan Team
rupa dia baik aje, rasa dia mmg boleh tahan awesome!!!!

DeLancrettLurpak said...

@KSWSK
mmg berbeza, ngeri oi!

DeLancrettLurpak said...

@Daddy Ziyyad
mmg bedebahhh! tapi sedapsss!

DeLancrettLurpak said...

@Mak Piah
ktk berdosa nangga kek ya, sebab dlm hati ktk, ktk anok kmk, hehehehe

DeLancrettLurpak said...

@Lya Colours
ada kat tepi yang, yg recipe 15minute cheesecake tu.. but letak sesudu-dua sunquick tauuuu

Related Posts with Thumbnails