Friday, 9 September 2011

Kalau pegi kuching, jgn lupa try ni

Tapai Sarawak and Kuih Celorot.
Nyamsss!

Tapi tapai yg saya beli tak berapa masak lagi, so kasik peram dlm peti ais dulu. Tapai org sarawak adalah tapai nasi, bukan pulut. Ok, sekarang mau mandi, nak buat lawatan ke balai polis, kthxbai.
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

13 comments:

bujal X said...

balai polis buat openhouse kah?

nurdani said...

tahun depan mungkin akan ke Kuching. so nak rasa tapai sarawak ni.hehe

blu4sky said...

salam,
kuih celorot tu macam mana ye..yang kaler green mcm ekor cicak tu ke :)

Anggerik Berduri said...

ya rabbi. tok lah favorite kamek. kuih celorot the best..

MiszNoRuL said...

a'ah betul tu, 1st time pegi kuching time bulan puasa bulan lepas..dapat try tapai n kuih celorot..sedap jugak la,smpai bawak balik tapai tu ke kl hehe

Kazaztan Team said...

sungguh saya akan cari kalu ke sana..ehehhehh..

Ms.Lilies said...

satu2nya state aku blm pegi lg....sarawakla

DeLancrettLurpak said...

@bujal X

IC ku hilang daaa

DeLancrettLurpak said...

@nurdani
sile rasa, carik dkt pasar satok tau

DeLancrettLurpak said...

@blu4sky
celorot tu yg warna cekelat dalam gambo kat atas..

DeLancrettLurpak said...

@Anggerik Berduri
mmg nyams aihhh!

DeLancrettLurpak said...

@MiszNoRuL
perh, rajinnye berjalan masa bulan posa.. tapi tak dpt la try mcm2 food masa bulan posa ek

MiszNoRuL said...

hehe, bukan jalan2 tp pegi sana ada kerja..tk sempat nk merasa laksa sarawak, mee k olok, ayam penyet..byk lagi la tk sempat makan..hehe

Related Posts with Thumbnails