Saturday, 24 September 2011

Jetlagged

Dah sampai Bristol dan jetlagged dan terbyg nasi lemak daun pisang sebagai breakfast, arrrrrgghhhh!


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

10 comments:

norh said...

ikan bilis ke gulai udang?? :)

Ms.Lilies said...

udah fulfill selera anda masa blk hr tu?hihihi

wahida said...

nasi lemak daun pisang mmg best!!

tengs drop by my blog...awat tak follow seklai? huhu...

gedek! said...

nasik lemaj bungkos macam ni best bila sambal dia dah meresap kat nasik...!

Wow!

KSWSK said...

ada import daun pisang bwk blk bristol tak?

DeLancrettLurpak said...

@norh
ikan bilis je, itupun dah sedap...

DeLancrettLurpak said...

@Ms.Lilies
Alhamdulillah, semuanya dpt makan, hehehe

DeLancrettLurpak said...

@wahida
kan kan? mmg mantap lah!

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
betol tu Uncle! kadang2 rasa nak buat mcm tu je dkt rumah, hehehe

DeLancrettLurpak said...

@KSWSK
aku tak bawak la daun pisang, over kauuu! kat sini ada jual daun pisang tapi mahal katanya

Related Posts with Thumbnails