Wednesday, 7 September 2011

Hajat Sudah Kesampaian. Ewahhh!


Semalam ada lunch date dgn geng-mesyuarat-tingkap. Since saya lunch dgn org-org yg super busy, so kena lah mkn di kedai-kedai yg berhampiran. Pilihan biasa adalah Oten. Sungguh mengkagumkan kedai Oten dah buat style open kitchen mcm dlm Hell's Kitchen, tapi ni version amateur la and minus si Ramsay, heheh. Saya mkn benda yg saya mmg sukaaa, nasi ayam penyet dan airnya, teh c peng special, woohoooo!!! Tapi ayam penyetnya kurang rasa herbs, bolehla tapi. And takda tempe and tauhu goreng mengiringi persembahan ayam penyet. Sebab dah mkn nasi sepinggan masa lunch terpaksa la mkn sesudu je nasi waktu dinner, iskkk!

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

10 comments:

Mak Piah said...

3 layer tea??? Berry berry nice. Boleh beli gula ya di KCH ..:) brand leaves. Ok juak.

X MP

Anggerik Berduri said...

Rindu Oten. mee kolok nyaman.. ya rabbi.. rindu aih Teh C Peng.. onomnomnom

bujal X said...

oten tu apa?

CikLilyPutih said...

ayam penyet ke tu? cam lain je

DeLancrettLurpak said...

MP:
oo ada kah gula ya? kelak kmk mbak balit UK.. tapi gine nak polah teh c peng ya oo?

DeLancrettLurpak said...

Anggerik Berduri: nang nyaman aihhhhhhh

DeLancrettLurpak said...

Bujal: Oten tu nama kedai makan daaa

DeLancrettLurpak said...

Cik Lily: a'ah, ayam penyet.. takpe, rasa dia boleh laaaa...

aliaaroslan said...

alah kak, sekali sekali balik malaysia, blasah aje makan. balik UK nanti diet balik. hehe

Mak Piah said...

bila kitak meli ya... ada disertakan cara cara membuatnya. Beli jak di siney siney supoermarket. Brand LEAVES ok?? nang namaaaaaaaaaannnn...

Related Posts with Thumbnails