Saturday, 10 September 2011

Friends

Saya buat makan-makan sikit utk geng mesyuarat tingkap. Malangnya ahli mesyuarat tingkap tak lengkap, sebab ramai dah on study leave. Kali ni saya ngelat, saya hanya masak sambal ikan bilis for nasi lemak. The nasi lemak itself and ayam pongteh, mak mertua saya masakkan, heheh. Malas nak snap pic the food, oh ye, ada acar and keropok juge. Dkt sini, masa raya keropok ikan tu dimakan dgn acar timun, nyumss!  


Yang depan saya tu adalah cheese cake kak su buat, nanti saya letak gambar close up, sedappppp gilaaa!

By the way, Fizi+Isk came out dgn blog entry about our BBQ. Korang baca dgn blog Fizi+Isk ye.
Ni snippet nya, sila click link diatas ye.


Photobucket

No comments:

Related Posts with Thumbnails