Friday, 2 September 2011

3rd Raya - A Small Gath

Saya masak laksa johor utk tetamu hari ni. Abah pulak masak mee goreng. Memang penuh rumah parents saya dari pagi membawak ke 11mlm, best! Pagi tu saya beraya di Mydin and Jusco kejap. Then pukul. 4pm, kawan sekolah saya dtg. Lepas tu kami beramai-ramai (mcm la ramai beno, padahal dua kereta je) ke rumah kawan sekolah yg sorang lagi di Umbai (eh rumah ko kat Umbai eh Yanot?). Kami siap dinner di rumah host, ada sambal udang power, mcm-mcm ada. Lepas tu, saya terus ke Muo, raya rumah Along saya. Lepas makan satay and borak2, kul 9.30pm mintak diri and sampai ke Kesang Jaya 10.30pm, huh penatt! Tapi berbaloi-baloi, hehe.


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

2 comments:

gedek! said...

laksa johor adalah laksa yang paling bes dalam ini dunia.... (fakta)

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
saya sgt setuju uncle!!!

Related Posts with Thumbnails