Tuesday, 9 August 2011

Menu Tak-Sedar-Diri-Ko-Tu-Sakit-Gigi

Menu Tak-Sedar-Diri-Ko-Tu-Sakit-Gigi semalam adalah : Kambing Panggang, Air Asam Ayu's version (sedap nox, mak suke tauuu!), kentang+fucuk+su'un masak air, sambal tempe+ikan bilis+tahu+kacang, sayur campur, donut and eton mess.

Tapi macam la ko tu puasa kan? Maklumlah bulan mengambang kita bertukar menjadi were-panther ( tak main aa werewolf). Anyway, apa itu eton mess, itulah rhopenye. Sedap dan mengemukkan, hahaha. Nanti saya bagi recipe British classic dessert ni ye.




Lepas tu kami main bunga api, ambil feeling babe! Kat sini berlambak kedai fireworks, legal lagi, tak yah nyorok-nyorok main, hehhe. Kthxbai.


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

8 comments:

bujal X said...

aiskrim kah?

Anggerik Berduri said...

owh itu Eton Mess.. ingtkan smlam ckp eton buat sepah. hahahahahha

ala, best nya boleh main bunga api tanpa rasa bersalah. hurm

suhana azlin said...

eton mess tu mmg lah menggemukkan kan? dah namanya classic english dessert, harus cream mewah segala hehe =)

atooiii cakitnya..x suka okeh sakit gigi, caiyok2 tahan sakit tu ye..

gedek! said...

tajok tu dah menceritakan segala galanya

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
cream+strawbery.. sangat-sangat "sehat", hehehe

DeLancrettLurpak said...

@Anggerik Berduri
kan? takda la practice buat dialog "eh kalau polis dtg, kita kata org rumah belakang yg main tauuu", hehehe

DeLancrettLurpak said...

@suhana azlin
huihhh, dah tak tertahan rasanya ni weyyy

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
hahaha, kannn? itu gatal namanya, dah tau sakit, makan bubur aje la kann?

Related Posts with Thumbnails