Tuesday, 30 August 2011

Menu for Last Iftar 2011 and 1st day Eid Fitr

Rumah ni ada 1 chef pro and 2 chef amateur. Masing ada tugasan memasak sendiri. By 4.30pm, semua benda dah siap. Itupun chef-chef sekalian sempat tdo lah, pegi ke bank lah,pegi post office lah, heheh. Mak selaku pro masak kari ayam and sambal ayam trademark aruah nenek. Ibal,adik bongsu saya, buat rendang daging dan sambal kacang. Saya yg amateur ni masak kambing masak hitam dan buat sikit kek batik.


So, masa buka puasa semua org makan nasik dan terus makan lemang&nasi impit segera. Syiokkk! Ye, segera. Sebab malas nak buat keputat.


Selamat Hari Raya uols! Maaf zahir dan batin.


Psst: dah lama x raya di Jasin, oh bahagiaaaa! ;)

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

1 comment:

Aslynda Jane said...

Selamat hari raya 4 u n fmily ya ;) tc

Related Posts with Thumbnails