Wednesday, 17 August 2011

Keywords, Iftar 16 and Twix

1) Keywords
Apa keheynye kome carik cerita main dgn Kak Yam? Main apa? Batu Semban?  Scrabble? Pastu carik senaman gagah? Wow, ko ni mesti carik senaman Eman Manan eh? Kihkihkih.

2) Iftar 16.

Semalam dapat jemputan buka puasa oleh jiran yg terhampir. Macam-macam ada, ada tomyam, ayam bakar,   kerabu sotong, ayam kerutuk, cucur, kuih bakor, sardine rolls dan apam balik. Apalah yg saya bawak? Saya bawak mee goreng sempoi dan juga keropok. Nasib baik saya buat 3 bungkus, sebab rupa-rupanya budak-budak suka makan mee goreng.

3) Twix

Ni favourite dua orang kawan maya saya, si kucing dgn si singa, kihkihkih. Ibusinga, kat sini tak yah beli dkt epot, semuanya tak lemau, kihkihkih. Korang dok ckp sedap, saya pun beli la, rasa dia mcm kit-kat aje, tapi ada caramel la tapi. Murah gak, satu bungkus tu 29p aje rupanya, ish ish, lagi murah dah cadbury. Buleh la layan lagi next time.


Photobucket

22 comments:

Lya Colours said...

haha dia nak tau kak yam main besbol camne kot. mcm2 hal org menggoogle ni

DrSinga said...

1. senamam eman manan ..? ewwwww....
2. pehal gua terbabit dalam keyworg ekau nih...
3.kihkihkih... orthodontic headgear?? night mare kan!!?
4.nak kirimmmmm twix!!!!!!!!!!!!
banyakkkkkk..... lebiuuuuuu......
( bagi pihak sendiri.. kucing tidak terbabit..)

suhaila said...

kak eta nang suka menar dgn twix ya mah..ada kede d tpt ktk anta kmk 2 kak eta rea eh, nya jual 1pound yg besar pun..hehe

tasekM said...

kakaka...

main dgn kak yam tu tatahan...



.

e.l.i.z.@ said...

eh mu tgk kt mana keywords tu? kt nuffnang punye web ko?

kucingorengemok said...

1-bila dengar gagah, kita pun ingat eman manan... hai abang eman!
2-eh, awak memang lom pernah rasa twix ke before this?
3-apa ibusinga dengki no tu? kirim bagi pihak diri sendiri je? ish ish...

Ms.Lilies said...

Kehkehkeh....
Acana keyword main tu bleh sesat ke sini mim...game apa ko pernah buat n3 hahahahha

DeLancrettLurpak said...

@Lya Colours
kihkihkih, kot kak yam nak main besbol, kalau kak yam nak main congkak? hehehe

DeLancrettLurpak said...

@DrSinga
1) kalau buat senaman abg eman, pasti boleh pasang 4
2) ntah la ibusinga, mmg byk kali diorg google ibusinga, mesti end up dkt sini, hehe
3) headgear tu mmg sejarah hitam saya, ewaahhh!! malu i tauuuu!
4) byk? satu kontena kah? kihkihkih

DeLancrettLurpak said...

@suhaila
poundland la kali, kelak kmk tangga sia juak

DeLancrettLurpak said...

@tasekM
mcmla Kak Yam nak main dgn dia kannn? eehhehe

DeLancrettLurpak said...

@e.l.i.z.@
yupp, dkt website Nuffnang..

DeLancrettLurpak said...

@kucingorengemok
1) Mata eman manan scary laaa..isk!
2) Saya belum pernah try, saya dah beli utk KOG..so, semalam nampak dkt Toy r us ada promo, saya pun beli la nak rasa, hehehe
3) ibusinga takut KOG sebat semua, hehehehe.. keluarga dari spesies dari yg sama tak baik rebut2, heheh

DeLancrettLurpak said...

@Ms.Lilies
kannn? dah la specific pulak tu, pasal kak Yam, Kak Yam mana la dia nak carik, hehehe

Lady Arween said...

kak yam mana la yang nak main tu..hahhahah..main apa ek..nak gak tau..hahhahaha

Kazaztan Team said...

blh jadi perunding rumah tangga...ape kah si twix tu mmg sedap?

gedek! said...

senaman gagah?

what the hey!

Mamma Olyn ♥ said...

heheee.. lawak sungguh keywd cete main gan k.yam.. owh sedaapka twix, pause x bla makan twix.. hehhe, nak try la nnti:)

DeLancrettLurpak said...

@Lady Arween
itu la, curious betol saya tauuu

DeLancrettLurpak said...

@Kazaztan Team
hehe, boleh la saya jadik cik sri siantan, twix tu sedap la jugak, tapi saya prefer toblerone

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
uncle pun mesti tau senaman gagah.. nanti buat video ehh? heheh

DeLancrettLurpak said...

@Mamma Olyn ♥
try la, tapi kalau ketagih don't blame me ya, ehehehe

Related Posts with Thumbnails