Friday, 5 August 2011

Iftar 4 Menu Korek-Fridge-Tak-Baik-Membazir

Korek-korek fridge, saya jumpe tempe goreng dgn sambal (balance nasi ayam penyet), kambing masak hitam and daging masak mamak (Unic bekalkan hari tu). 

So saya decide tak yah masak main dish, just tambah kangkung belacan and telur dadar. 

Eh kasik interframe sikit puding sagoo yg juga balance semalam.
 Mood masak tak mari la, mood kerja pun lari, haiiyaa, apa nak jadik la ni. Ok signing off, bye

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

12 comments:

Kazaztan Team said...

oooo puding sago...nak buat nnt...tungguuuu

KSWSK said...

mood lagu raya di kg halaman dah menguasai dirimu iteww...

Ann Huda (Ate) said...

Walau yg di korek dari Fridge tetap nampak menyelerakan. (Psl pose.. air masak pun nampak sedap...hehehe)

bloghok said...

wachaaaaaa

bujal X said...

tinggal panaskan balik~~jimat masa~

*akak mintak adress kan?

suhana azlin said...

woih! setappp gile puding sagooo..nak sikit nak sikit...mana dpt biji sagu ek?

DeLancrettLurpak said...

@Kazaztan Team
dah buat nanti, tayang tauuu..

DeLancrettLurpak said...

@KSWSK
huih, aku dah lama tak bukak SINARFM.. takut terfeeling lebey, hehehe

DeLancrettLurpak said...

@Ann Huda (Ate)
hehe, bukan org lain yg nak makan, 2orang ni aje.. kot menteri dtg, lain la kannn.. hehe

DeLancrettLurpak said...

@bloghok
ko ni kenapa dik? hehe

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
eeee...ntah2 kamu lagi tua dari kita ..eee

DeLancrettLurpak said...

@suhana azlin
biji sagu amik dkt cina laa.. kalau aku jawap, aku petik sendiri dkt pokok sagu, confirm ko ketok aku kannn? ehehhe

Related Posts with Thumbnails