Tuesday, 5 July 2011

Pressure!!!

Pressure ok! Nak tgk abg kekar #sethtan ke nak tgk kasut and handbag kat kiri kanan tu? Ada yg aku naik juling ni kang tgk kiri kanan tengah ni.
Anyway, cerita ni mengingatkan saya pada zaman teenagers, berangan dpt abg kekar romantik and kaya gila, kau pikir kau siti saleha kah? Plot cerita ni best la, tapi props dlm cerita adalah tidak best. Eh come on lah, yvonne pakai kereta mahai tapi jenis dapur dkt rumah Yvonne adalah tidak melambangkan dia kaya. Adegan paling byk adalah adegan di meja makan, which is kalau ikut la kan, mmg gemoks la si nora elena and sethtan, banyak no makannye kannnn?

Ada lagi 7episodes to go and of course favourite episode setakat ni adalah episode 16, cair hatikuuuu!!! Tapikan abg sethtan saya kat rumah ni dengki, mcm2 comment iringan, tak suka tau, #sentaphatimaknak. Okla, nak tdo, confirm mimpi dapur nora elena mlm ni, hehehehe.
Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

14 comments:

suhaila said...

haha minat juak tek mah? cair ooo tangga cerita ya.time d ctok d main kan org magrib..semua layap nangga crita ya..kmk siap maca novel agik..ada masa gik ya curi2 maca novel crita ya..dlm novel details agik mah..tp ending nya sik sama gilak mcm dlm novel..tp tetap best..berangan nk dpt Seth Tan yaaaaaa

bujal X said...

akhirnya saleha dan seth tan bahagia.the end.

somuffins said...

DLL
Demam SethTan dah sampai ke sana ya?

Madam Sooyaree said...

Ooo... seth tan ni cerita ke? Ku agak trending saje... ciisss...

Fazira said...

hahahahaha...
kami di birm nie hanya dapat senyum, tunggu bila kak mimah nak habis tgk citer nie..weeekend nie boleh gosip citer ni yerrr. :D

Mamma Olyn ♥ said...

hehe.. sama la, si hubby asyik mengomen xdernye laki dpt romantis cenggitu, br kawin ble la, lepaih tu..hampeh..hahaha. pepun mmg syoik abis ceta ni, layannnnzz

Mak Piah said...

hati berbunga bunga tgk kan.

DeLancrettLurpak said...

@suhaila
kmk dah tauk dah, cerita ya mesti best, sebab ada aaron aziz... sik kmk maok baca novel ya, kelak ada kamek ron-ron nangis.. hahahaha.. sethtan version aaron aziz nang sikkan dptla.. sethtan dirumah masing2 pun boleh tahan juak apa.. hehehe

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
huih, the journey towards bahagia tu yg org nak tgk la bujal..

DeLancrettLurpak said...

@somuffins
ciksom, org lain sebuk pasal e-coli.. i pulak sibuk virus Sethtan.. hai lahh jiwa, meruntun menengoknya!

DeLancrettLurpak said...

@Madam Sooyaree
cerita babe! sebab dia adalah adaptation dari novel yg kasik emo gila, so mmg harus ditonton.. hehe

DeLancrettLurpak said...

@Fazira
dah abis tgk yang oi! selagi tak abis, selagi tu jiwa tak tenang, hahahaha!

DeLancrettLurpak said...

@Mamma Olyn ♥
tapi tak kira kan, syok feeling-feeling romantika di tampoi sorang2, hahahaha

DeLancrettLurpak said...

@Mak Piah
huiiii MP, mun kmk dah rasa jiwang karat tok, bahaya, rasa mcm dalam bubble.. kerja lalu la sik siap, ya lah tek, dah siap kerja baruk nangga tek.. ehhehe

Related Posts with Thumbnails