Saturday, 2 July 2011

Minggu ni memang takda weekends


Ye, tajuk menceritakan segalanya. Ada pro and cons. Pro nya adalah otak ligat berfikir dgn harapan dpt abiskan phd ni, lantak la tak on time ke ape ke, janji abis! Cons ya adalah, asal tgk laptop, kepala pusing mcm gasing tapi nak taknak hadapkan aje.
Korang hadap la muka anak saya yg saya tegakkan rambutnya and naikkan colar bajunya. Ye anakku, kau pakai mcm gni masa umur 7tahun ke atas jgn harap dpt jejak tanah dkt luar rumah. Masa kecik bulehla cenggini, cute katanya. Dah besar nanti, cute dah hilang kemana, menyampah ada lah, kannnn?


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media
Related Posts with Thumbnails