Tuesday, 26 July 2011

Kek Belahan Jiwa

Kau ado? Gile susah nak dpt effect belahan jiwa ni, org yg terpilih je buleh buat, wakakaka!

Kek tu elok je keluar dari oven, takde pecah langsung, gebu je tauu. Tapi ni adalah akibat bile kurang sabauuu! Kek tgh suam-suam kuku, ko dah nak sapu cream cheese, rasa'in!!!


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

16 comments:

Siti Fatimah said...

tp siyes nmpk sedappppp!!!

bujal X said...

hambik!!

*meh sini sepotong?

Kazaztan Team said...

bak mai sepiring...

Mak Piah said...

kek belahan jiwa...lol look can be deceiving, kolestrol sama. *telan aik liyo*

norh said...

hebat..tepat belahan dedua..hehe

Ms.Lilies said...

ala mimah....
apo kisah...
janji sodap

gedek! said...

teringat cerita Alien...

BonekadalamChermin said...

dan garisan selanting itu adalah efek tak menyabau nak potong?


ha ha ha

DeLancrettLurpak said...

@Siti Fatimah
sedap tu mmg le cik kak, wakakaka, sebab recipe orang, aku ikut aje.. tapi tang rupa tu, mmg sengal laa..

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
kann? padan muka saya!

DeLancrettLurpak said...

@Kazaztan Team
awak try buat, anak2 awak confirm sukaaa!

DeLancrettLurpak said...

@Mak Piah
nama kek lapis sarawak lagik over ok! kek lapis lady gaga, wth!! hahahahahha!

DeLancrettLurpak said...

@norh
cun la pulak kan... bebetol2 tengah kek, heheh

DeLancrettLurpak said...

@Ms.Lilies
sodap yg mencongkam jiwaaaa...hehehe

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
kenapakah Alien uncle?!kenapa?

DeLancrettLurpak said...

@BonekadalamChermin
eh, nampak eh? malu ai tawww!

Related Posts with Thumbnails