Sunday, 17 July 2011

Kau Mampu?

Imagine kalau org mesia guna audi dalam driving class. Khelasssss! Kalau masa memula nak belajau, suruh aku bawak Audi, abisla kereta tu kena calar mencalar, sebab asikla kena rodok dgn tiang parking tu dalam parking test.


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

8 comments:

NenekPenne said...

memang kelasss kalau belajar kereta pakai audi...

dan memang tak kelas pakai kancil tapi tak per, senang dan murah nak repair kalau pelajar terlanggar tiang... mcm ai terlanggar kereta belakang masa nak reverse...muahahhaaaa

fika79 said...

aku rasa most negera luar guna keta besar..dulu klat jepun guna keta toyota crown ko..gila gabak..dahla route dia ada yang cam ular muat2..tapi sbb tu kot diorang ni lagi terror memandu..hehe

makcikkantin said...

Kereta (4 gelang) idaman......dalam mimpi lah saja.

afendi ariff said...

rega audi tu mcm rega kancil kt mesia ke sis?

DeLancrettLurpak said...

@afendi ariff
rega audi tu adalah mcm ko beli honda la.. tak mahal pun.. tapi ko nak bayar insurance, nangis laaa.. hehehe

DeLancrettLurpak said...

@makcikkantin
kan makcik kan? dalam mimpi pun bersyukur dalam ia muncul, hehehe

DeLancrettLurpak said...

@fika79
ko kena pi Italy, kereta secoet aje.. kecik2 aje.. dah la berdebu sepanjang masa, tak paham aku..

DeLancrettLurpak said...

@NenekPenne
kat sini, kereta murah, tapi insurance mahal gile.. especially yg baru dpt lesen.. hehehe

Related Posts with Thumbnails