Monday, 18 July 2011

Dasyhat!

Ni namanya shop till your car boot full. Eh, brg saya hanya 1/10 je kot. Motif nak explain? Kalau nak dtg UK utk shopping, dtg time mcm ni, puas hati!


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

13 comments:

somuffins said...

DLL
9/10 barang siapa? You belikan kiriman orang ehh?

Ms.Lilies said...

shopping kasut meh??
laki aku blk hr tu kemain banyak kasut dia beli....murah katanya

Madam Sooyaree said...

Itu tanda kena beli kereta lagi besar :D

Nashays said...

ko memang penyoping tegar noks..mak vangga

gedek! said...

beli van!

afendi ariff said...

beli mpv la sis!heh...

DeLancrettLurpak said...

@somuffins
yup, semua itu adalah brg orang lain.. rajinkan I?

DeLancrettLurpak said...

@Ms.Lilies
murah beno kak mimi oiii.. .hehehe

DeLancrettLurpak said...

@Madam Sooyaree
hui, bonet volvo ni dah cukup besau ni weyyy.. kalau pakai 4wd drive aku rasa, abis la poket aku.. hehehe

DeLancrettLurpak said...

@Nashays
kann? bangga ko kannn.. aku mmg dilahirkan utk jadik shopaholic.. tapi kalau ada org tlg bg duit lagi aku sukee...

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
Volkswagen Combi cantek kann?

DeLancrettLurpak said...

@afendi ariff
kalau beli MPV, duit dah abis kat MPV tu, abis, aku nak shopping pakai apa bro?

DeLancrettLurpak said...

@afendi ariff
kalau beli MPV, duit dah abis kat MPV tu, abis, aku nak shopping pakai apa bro?

Related Posts with Thumbnails