Monday, 25 July 2011

BBQ Weekends : My Place (VIDEO) & MCB Family Day

Banyak dah video activity kami diupload oleh Isk+Fizee di Facebook (Thanks Isk+Fizee, kami sukaaa!). So, saya saja nak share dgn korang video Summer BBQ di rumah saya.



This week kami ada MCB Family Day. Venue adalah di Blaise Castle. Acara dimulakan dengan sesi ambil gambar yg Insya-ALLAH akan digunakan utk salam aidilfitri perantau (ehem!). Kami ingatkan kami dah terlewat pagi tu, so the three of us dressed up mcm nak pi BBQ la, takda pakai baju kebangsaan. Sekali tengok, kami sampai, depa tak amik gambor lagi, So apa lagi, tatap jek la gambo ku pakai jersey gitu, hehe.  Dalam gambo ni sikit je warga Bristol, padahal sebenonye ramai gile, ramai yg on-the-way lagi. Kami ber-BBQ sambil ada sukaneka and sambut birthday dan sambil mengutip dana utk Ramadhan.


Yaya masuk 2 acara, satu kutip sweets and satu lagi lumba lari bawak bola pingpong dalam sudu. Berkat daya auta daddy Yaya, Yaya berjaya dapat no 1. Sakit perut saya gelak, sebab orang lain slow-slow jalan, dia bole jalan laju2 relax aje, hahaha.


Dan ini adalah birthday cake sumbangan saya, American Chocolate Cake.

Nanti kalau Isk+Fizee dah upload video, saya kasik share sama kamu semua.

Ok nite-nite people.



#Countdown 30days

Photobucket

6 comments:

Madam Sooyaree said...

Best nye! Jeles mak di sini!

fiziskandarz said...

glad to hear u like the video. yaya mmg super cummel :D chwinkle chwinkle little star :D

DeLancrettLurpak said...

@Madam Sooyaree
hehehe, ko jeles ke nok? BBQ la sama cik aiyu, hehehe

DeLancrettLurpak said...

@fiziskandarz
lepas ni saya nak train dia nyanyi lagu raya pulak, hehehe

Mak Piah said...

gojes sungguh anda memakai spet mata itu.

DeLancrettLurpak said...

@Mak Piah
tenkiu MP.. lap u lahh.. i dah la gojes, lepas tu ada perut pulak tu, susah nak dpt org mcm I, hehehhehe

Related Posts with Thumbnails