Wednesday, 22 June 2011

Wordless Wednesday : Telur Itik Masak Lemak Cili Api




Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

20 comments:

bujal X said...

ikan goreng tadak?

Mak Piah said...

yasalammmmmmm...sedap nya mak aaaaii

Ayu said...

wehh, bestnyee yolk dia runny mcmtu. i like i like i likeee!!

Lady Arween said...

dasat la org Uk..telur itik pun ada...tak taruk belimbing buluh ka?

Lin Ghazale said...

demmit. tertipu!

Fazira said...

wordless Wednesday tu apa?
naper semua blog tulis 'wordless wednesday'?. ker fazira nie dah ketinggalan zaman. Hahahha.

Naper tak wordless Friday ke?. Thursday ke?. hahaha..

sorrylah kak mimah..dah lama saya tak tahu perkembangan blog2 nie..hihi

nurhanzs co said...

ha'ah.. akak pun nak tahu apa maksud sbnrnya.. n bak kata fazira kenapa mesti wednesday? adakah sbb dia ptghan weekdays?

hehe

gedek! said...

Telor kuning lembik macam tu my feberet!

Fazira said...

Kak Nita..
Hahhahaha..nak buat hypothesis untuk blog senang ja kan...nak buat utk phd...berkurun kita fikir...hihi

nurhanzs co said...

Fzira..
betul betul betul..
kalau sesenang ni.. dah lama agaknya akak membalun durian kat Msia nun.. hehe

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
huaaaaaaa.. lama tak makan ikan goreng, huaaaaaa

DeLancrettLurpak said...

@Mak Piah
tapi kurang pekat MP.. sik terangkat gilak!

DeLancrettLurpak said...

@Ayu
kann, aku makin pandai la pulak buat yolk runny mcm gitu, hehehe

DeLancrettLurpak said...

@Lady Arween
mana pulak nak carik belimbing buluh yang oi, heheheh

DeLancrettLurpak said...

@Lin Ghazale
eh, kenapa tertipu babe?

DeLancrettLurpak said...

@Fazira
mmg cenggitu fazira.. semua blog yg nak update hari rabu tapi malas gitu nak taip, letak gambau aje la

DeLancrettLurpak said...

@nurhanzs co
sebab bunyi wordless wednesday lagi sedap dari wordless saturday.. tak gitu?

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
kannn? saya pandai buat telur mcm gitu.. tapi buat telur separuh masak, saya adalah fail!

DeLancrettLurpak said...

@Fazira
kalau senang phd, semalam dah siap dah fazira, hehehe

DeLancrettLurpak said...

@nurhanzs co
tak lama lagi akak dpt la rasa durian freshhh! nyam nyam!

Related Posts with Thumbnails