Tuesday, 21 June 2011

Tanda-Tanda.. Bahaya ni wey!

Tanda-tanda anda boroi:

1) Kalau pakai camisole/inner, tak sampai 10minute, ia bergulung naik ke atas
2) Kalau ketawa, perut anda bergegar dan beralun seperti ombak di musim tengkujuh
3)Mendapat pandangan keji di majlis yg ada buffet
4) Mendapat pandangan kesian didalam bas
5) Bila pakai jeans ketat, anda rasa mcm pregnant la pulak, sebab asik nak terkencing
6)Upper body pakai size sekian2, tapi hakikatnye kena beli size sekian2 itu + 1 size lagi, sebab baju terjongket kat depan
7) Kalau duduk nampak alur montot, ni salah satu kesan badan tak berapa besar tapi perut ko over nok!
8) Rasa byk gile dah makan, tapi x kenyang sebab keluasan perut makin besar la tuuuuu
9) Kalau ambik gambar, rasa confuse pulak. Mana breast, mana perut. Wakakakaka!
10)Perlu jarak yg lebih sikit dari kerusi ke meja makan.
11) Rasa sengkak je perut kalau duduk bersila di bawah.
12) Kalau tahan napas masa ambik gambar, tetap jugak nampak perut, mmg takde makna la tahan napas tu
13) Dah makin hebat main gelek hula hoop, hehehe.
14) Gile senang buat push-up, perut dah sentuh lantai, wakaka!

Kalau dah ada tanda-tanda ni, bertobatlah!!! Hehehe


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

15 comments:

kucingorengemok said...

tanda² b-nt-t kembang pula ialah upper body bersaiz sekian², manakala lower half bersaiz n+2 (+1 tak mencabar)

makdara TERdiva said...

fuhhh! seb baek masih tak tersenarai lagi dlm rukun2 diatas.. :P

bujal X said...

taula dia da kurus~~eksen eh~~he~~

tasekM said...

my hubby's cousin.
kalau org bising suruh dia kurus.
dia jawab balik.
bertahun2 aku ternak badan bg besar gini gaya, ko nk suruh kurus..?
tak payah.

haha.

bahagia je hidup dia..



.

somuffins said...

DLL
SEDIH bebenar bila baca your entry kali nih ...
.
.
.
*mula mencebik2 blakang pintu*

norh said...

worry for 5 minutes only...pastu, la la la..dah tak ingat nak bartobat..

croft said...

ada lagi satu tanda....

bila org tak dikenali bertanya...'bila due ni???'

DrSinga said...

saya bertobat...

makcikkantin said...

hahaha,
atas size s tapi bawah size 'm membawa ke L' - tu lah tanda tanda juga....
atau juga bila tukang jahit kata? eh pinggang you suda besar ke? ish ish ish....

lemongrass said...

Once upon a time, I pernah dpt tanda2 begitu...
pastu terus bertobat, hikhikhik....

Mamma Olyn ♥ said...

i da betobat, tp ternak semula, so tunggu bln posa la yea

Nashays said...

aku tabah aje nak habiskan entri ko ni noks..klu x bertobat mmg cukup senarai ko ni dpt kat aku..

skg ade rs nak jumpe bomoh mintak tangkal kasik kurus..boleh?

Cik Pah said...

no 9 tu...hwahaha.. terkenang anakku yg terkonpius...

Melissa Imran said...

Ada lagi satu kak, bile jalan paha bergesel. Bila bukak suar, tgk paha dah melecet ^_^ (saya le nie)

gedek! said...

no 9 tu tak bole blahh..!

Related Posts with Thumbnails