Thursday, 9 June 2011

Nak Muntah, So Tak Leh Cakap


+


+


=


+


+


=


Image Source: Google


Photobucket

18 comments:

gedek! said...

Ehem ehem....

tahniah!

(sekadar memukalan spekulasi)

bujal X said...

he~~seb baik kerja saya stress free~~

Ms.Lilies said...

aku dr dulu xsuka coding huhu

- GC - said...

hahahaa. kalau nak muntah, kena makan.

Mak Piah said...

Orang pandai tak leh rasa tertekan.. Orang yang bijak tahu dia mesti chayuk! chayuk..:)
and yes, sila muntah in between. Dan proses pengisian semula akan melegakan anda.

x x x

Madam Sooyaree said...

Last aku nampak menatang tu masa kelas C++. Aku pun dapat C++ untuk kelas tu, hahaha

Daddy Ziyyad said...

Part macam ni yg menyebabkan saya malas sambung Master.

~hahaha..alasan~

Mamma Olyn ♥ said...

be strong dear, berdoa byk2, hanya Dia sj yg dapat tolong u dlm situasi cam ni, k:)

tasekM said...

aku pun tgh stressssssssssssss...!


.

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
ciss!! takkan punyalah.. saya ada protection baik punya!!

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
tipu, kadang2 kamu marah jugak, saya tahu.. hehehe

DeLancrettLurpak said...

@Ms.Lilies
saya suka coding... kalau ia running without problems..

DeLancrettLurpak said...

@- GC -
aku setiap kali nak muntah, aku minum air.. kembong dah perut weyy

DeLancrettLurpak said...

@Mak Piah
ye, sebab tu saya belasah 2 pinggan nasik semalam.. lepas tu seksanya menahan dari muntah..

DeLancrettLurpak said...

@Madam Sooyaree
hehehe.. C is fun!

DeLancrettLurpak said...

@Daddy Ziyyad
kalau kamu sambung master mesti lagi susah kan.. nak ada medic degree pun sikit punya susah, apa tah lagi master.. ish ish ish

DeLancrettLurpak said...

@tasekM
ko kenapa stress Tasek? cer citer cer citer..

DeLancrettLurpak said...

@Mamma Olyn ♥
Thanks Olyn XOXO

Related Posts with Thumbnails