Sunday, 12 June 2011

Krispy Kreme Summer Flavours







Kalau dicompare kan Big Apple dengan Krispy Kreme, saya rasa saya lagi prefer Big Apple lah kot. Since we don't have Big Apple here, telan aje lah Krispy Kreme. Tapi kalau sugared ring doughnut, saya suka Andrea Mattia. Tapi malangnya ia hanya ada di outlet sahaja.

The latest in krispy kreme collection adalah summer flavours which includes coconut ice and mango passion cheese. Coconut ice tu yg the pink while the mango cheese is yg the orange one tu. T-Bag tried the first one and yours truly confirm lah akan ambik the cheesy one. Oh sedap uolsss! Pakkal dah makan satu chocolate dreamcake tauuu!

Korang cubalah, sedapppsss!




Photobucket

4 comments:

gedek! said...

uncle hanya mampu kuih keria....

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
cisss!!! kalau kat sini org mkn kuih keria la class!! ingat senang nak buat ke kuih keria, hehehehe

Madam Sooyaree said...

Jeles haku! Tapi kan, donut yang bergula, iolls suka donut Malaysia, voley? Donut Azrul di simpang Giant kecil Kelana Jaya adalah terbaek!

Nashays said...

same laa..big apple lg sedap..pakkal jer big apple xde kat sini..kripy creme pon boleh lah!!

Related Posts with Thumbnails