Sunday, 19 June 2011

Kegeraman!

Saya adalah on the way ke South Gate Bath sebab Debenhams adalah sale! Debenhams di city centre Bristol adalah kecik dan kurang teruja nak shopping di situ. Malam tadi dpt berita rumah kawan kami di Kuching telah dimasuki perompak. Abis rumah kawan saya mcm dilanggar garuda, ye lah takkan perompak nak kemas balik lepas merompak, gilo! Dan abis juga brg2 kawan saya itu termasuk brg2 kami. Sebab kami tumpang brg kami di rumah itu juga. Ni dah dua kali la kami terkena, ish ish ish. Ape tak de keje lain ke kome ni? Jgn nak bagi alasan nak beli susu anak, bodo piang! Asal bulan 5-6 aje, mesti ada case pecah rumah, gerammmmm!!!nasib baik takde org dalam rumah gak la, takut gak benda lain jadik. Geram geram mcm ni, sedap pegi sopping, heheheh.




Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

4 comments:

Mak Piah said...

Umah Mak Piah pun kene la DLL. Abis semua barang kemas yang tak seberapa, dan duit yang ada kat umah.
Dorang godek grill masa org kat umah balik ke kampung. Jahat sungguh dorang ni.

Nashays said...

ye ke noks..ngeri plak aku dgr..brg aku pon bajet tinggal kat umah kawan..umah die tu pon satu hal xde org gak..habislaa pinggan mangkuk corelle ko gamaknya...aku speku je okeh

Hikbal Ujir said...

bc doa2 byk, moga dibukak ati org tu...sabo2...
kalo jumpe, pang je..huhu

gedek! said...

Bagos...

guna nafsu marah untok shopping

Related Posts with Thumbnails