Wednesday, 8 June 2011

Isteri Sekalian, Kau Obedient kah?

Ye, itulah keyword yg dijumpai semalam.

Sungguh hangat kan hal Obedient Wives Club.


 A good wife is a good sex worker to her husband. What is wrong with being a whore ... to your husband?" -Rohayah Mohamad. (Source)

Jangan lah lupa kepada kepuasan sang bini ye. Jangan lah lokek nak membeli lingerie yg mantap, beli yg tak berapa nak tahan, kang koyak pulak kannn, dah la masing-masing ganas, ish ish ish. Psst, lingeries Ann Summer cantek-cantek youuu!

There's load of factors that lead to misbehaving, tak semestinya orang laki aje yg misbehave, pompuan ada gak. Kalau dah gatal, tak kire lewww pompuan ke laki, bila dah nafsu yg beraja di hati, kannn?

"When husbands come home, wives do not welcome their husbands with warm alluring smiles and sexy dressing ... That is the reality today,"

Ye, mmg senang la ckp, implementation-wise is a bit difficult. Kalau ada maid utk tlg dirumah, pun belum tentu boleh senyum menggoda ok. Orang sekarang ni banyak yg depressed and life is not about sex and food, complicated ok! Even ada husband yg tak straying pun tak semestinya you'll have a good marriage. Ada case bini malas, laki bengang, bercerai. Ada case pulak, mmg-hatiku-tiada-padamu-tapi-mak-ko-yg-over, kann? Ada case, laki kaki judi and mabuk. Kalau la only good sex helps to solve all of these problems, saya dengan ini menggalakkan semua org sign-up join the club, eh nanti meeting jgn lupa bawak pot-luck tau, I bawak vol-au-vent jerrr.


I know this club means good, nak kurangkan masalah penceraian but the word whore tu, a bit harsh. Kadang-kadang orang yg berdepan dengan public ni kena hire somebody to come out with a good speech or even a term. Main belasah aje, memang la orang amarah kan? And jgn orang pompuan aje yg diberi beban/dituding kalau bab kelamin ni. Dah la dengan ayat-ayat yg dipakai menyebabkan saya rasa orang pompuan ni jadik slave pulak dkt rumah, korang tak rasa ke? Ok Britney, hit it!





Psst, jgn pakai spender dkt luar mcm Britney sambil tunggu laki eh, buat malu orang kampung yo!
Photobucket

24 comments:

bujal X said...

lingerie tu hapa?

*soalan tulus ikhlas dan naif.

Kazaztan Team said...

ehehehhehe... saya nak gelak dulu tuk soalan bujak X... ok nie komen utk entry anda:

saya rasa kelab tu mcm tak betui la...ehehhehe..kbykkan kes penceraian berlaku krn org ketiga bukan kerana sex...

- GC - said...

superman je yang sesuai pakai spender kat luaq.. haha

Lin Ghazale said...

tu lah word dia salah pilih...rasa nak lempang aje muka dia

kucingorengemok said...

harsh kan, tak sesuai langsung, takde ke bahasa berhemah sikit

Mak Piah said...

ganas!

DrSinga said...

sibb baik Britney pakai spender!

Madam Sooyaree said...

Sib baik ada spender, selalu Britney tak pakai spender tau time jalan-jalan :P

Daddy Ziyyad said...

sapa lah dok search "Isteri Tak Puas" di blog kamu ya...ekekeke

Mamma Olyn ♥ said...

hrmm.. ganas tol cara dia komen.,..

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
lingerie - women's underwear and nightclothes...

dah... pegi jusco, cepattt!!!

DeLancrettLurpak said...

@Kazaztan Team
btol tu, banyak factors lead to penceraian, it's not all about sex..

DeLancrettLurpak said...

@- GC -
superwife pun leh pakai spender kat luaq, tapi jgn plak luaq baju kelawar, pelik dowh! hehehe

DeLancrettLurpak said...

@Lin Ghazale
bila tgk muka dia, terus imagine mcmana dia dirumah, sexy kahhh? keji kan saya? hahahah

DeLancrettLurpak said...

@kucingorengemok
ntahnye, kata physician,mesti belaja tinggi kann? apa daaaa!!

DeLancrettLurpak said...

@Mak Piah
aok eh, ganass!! sampai koyak rabak, heheheheh...

DeLancrettLurpak said...

@DrSinga
britney pakai spender mcm tak pakai aje, kecik bebeno!

DeLancrettLurpak said...

@Madam Sooyaree
serious?! senang eh, nak shi-shi, selak je skirt, hehehe.. jimat masa ok!

DeLancrettLurpak said...

@Daddy Ziyyad
hahahaha! sapa la manusia itu! sapa baca, cepat mengaku!

DeLancrettLurpak said...

@Mamma Olyn ♥
btol, geraaaammm aje tau!

Ayu said...

isu panas panas panasss. anyway, betullah. implementation mmg sedikit ke laut walaupun theoretically, semua info dh tersemat di otak. cemana nak bersiap seksi tggu laki di pintu, kalau rumah bersepah, baru lepas masak, berpeluh2 buat kerja rumah sorang2? haiya..

DeLancrettLurpak said...

@Ayu
aku kan nok, nak gi rumah dia seminggu, nak buat pemantauan.. nak tgk samada dia practice what she preached.. hehehhee

Ms.Lilies said...

sex memangla part yg penting...
ater dah kalo yg itu-itu je...sok anak berderet tensen2 budget lari bercerai gakkan?

hahahaha teori aku melampau betul

Nur68 said...

Nak share this link with you on the same thing...

http://borneolove.blogspot.com/2011/06/mom-is-dads-prostitute.html

Related Posts with Thumbnails