Wednesday, 1 June 2011

I'm Backkkkk!!

Cukuplah seksaan seminggu.
Sakit kepala yg tak terhingga.
At one point, rasanya bukan sakit kepala, tapi sakit kening.

Hari  ni dah tak tahan lagi, sebab telinga dah naik bengal.
Book an appointment with GP at 4.30pm.
So, dapatlah
Chlorpromazine (4 tablets aje dia bagi, chehh!)
Naproxen
Codein

Sebab saya dah bagi tau migraine ini dah seminggu, dia pun tak jadik bagi Pink Migraleve and Triptan.
Saya taknak, sebab ubat tu tak jalan dengan saya.
So, sekarang adalah masa utk amik dose ke dua sebab tu saya bangun.
Makan obat dengan secawan milo.


Later yo!

Photobucket

22 comments:

- GC - said...

alololo.. get well soon.. ;-)

kucingorengemok said...

leceh kan tak boleh pandai² beli ubat kat farmasi macam kat sini

bujal X said...

migrain kah? jangan tensen2 tahu! kool je~~he~~

DrSinga said...

go tidor!!!

norh said...

full rest k..
get well soon...

Ms.Lilies said...

take care bebeh...
get well soon

d.a.m.i.q.u.l.a said...

tidur dalam gelap,suasana sunyi.takleh imejin sbb tak pernah kene,tapi sy tgk my friend sampai terguling2 kalau kene :(

Daddy Ziyyad said...

sleep in a dark, quiet room

no computer/tv screen for 24 hours..

Semoga cepat sembuh

Mamma Olyn ♥ said...

ala cian DLL, sabar byk, bed rest k, take care:)

gedek! said...

pergi beradu!

DeLancrettLurpak said...

@- GC -
Thanks GC :-)

DeLancrettLurpak said...

@kucingorengemok
kannn? dah la mahal pulak tu

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
ni la jadiknya kalau jadik student tua, hehehe

DeLancrettLurpak said...

@DrSinga
cannot tidor anymore, sengal dah bdn ni haa

DeLancrettLurpak said...

@norh
thanks norh :-)

DeLancrettLurpak said...

@Ms.Lilies
thanks k.mimi :-)

DeLancrettLurpak said...

@d.a.m.i.q.u.l.a
dulu ada budak, kalau kena migrain, dia akan hentak kepala dia dkt dinding, so scary!

DeLancrettLurpak said...

@Daddy Ziyyad
dah tak leh nak tdo, bangun, tgk screen, nak muntah, last sekali masak, itu je pengubatnye.. hehehe

DeLancrettLurpak said...

@Mamma Olyn ♥
Thanks Olynn :-)

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
ni tgh mimpi apa yg sesuai ni uncle, hehehe

DrNotts said...

jangan lupa our appointment this sunday. sampai agak2 pukul berapa yer? 3pm? auntie tungguuuuu

lupa nak bagi address. ke dah bagi?

6 radford grove lane
nottingham
ng7 5qb

DeLancrettLurpak said...

@DrNotts
Insya-ALLAH. Ticket train udah dibeli, sampai ditrain station Notts pukul 1.30pm. So, kami sampai lebih kurang pukul 2 lah di rumah aunty.

Aliaa, dah bagi address. Anyway, tunggguuuuuuuuu... hehehe

Related Posts with Thumbnails