Wednesday, 15 June 2011

Fridge-Dance.

Saya adalah baru bangun tdo (live telecast ni weyy). Patutnya malam tadi saya stay-up buat kerja sampai siap 10%. Ye, banyak gile steps nya nak menyampaikan 100%. Tapi saya tetiba jadik penakut, so saya bawak laptop saya masuk dalam bilik kelamin (apakah?). Lepas tu tetiba saya teringat burger jalanan. Hoh, periuk berkeriuk-keriok. Kalau dpt burger jalanan kan, huihh! Ok recite dialog dgn abg burger " bang, daging double dengan cheese satu , satu lagi letak special ek bang". Yg special tu T-Bag punye la, heheh. Sambil buat keje, sambil imagine gigit burger, oh mantopss! Tetiba Yaya-Yayen bangun and cakap "mommy, I want burger". Aikss, apasal sama naluri kita ni nak oi. Lepas tu, budak kecik tu paksa saya tdo dgn dia. So, jawapnye tak leh buat kerja dah. Saya pun tdo la.

Eh apsal tajuk entry "Fridge Dance". Sebab masa tgh lapau tu saya imagine saya menari depan fridge macam si prema tu nyanyi dalam video clip dgn si Gambir (power mamat ni, kahkahkah). Tapi dlm imagination saya takde la si Gambit. Hanya part menari dpn fridge sebab kekonon dalam fridge ada burger jalanan, apa motif aku pun aku x tau. Eh korang jgn imagine saya menari, kang terus tak selera nak makan, hhehehe.

Saya adalah banyak keje and dateline saya adalah 30th june. So saya takkan bukak mana2 blog and there will be no comment from me for at least 2 weeks. Tapi keje mengupdate blog akan dibuat thru BB. Comment akan dibaca dan amat dihargai (xoxoxo korang!). Takda susahnye idup korang tak baca blog ni or if saya tak baca blog korang, hehehe. Ok peeps, have a nice daya eberibodi.

Laters.
Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

9 comments:

Daddy Ziyyad said...

Good luck!!!

Lepas 30th June boleh menari depan esbok lagi..;P

Nashays said...

sementara tu sambil2 sila berfikir step2 yg lebih daring dr prema..

bujal X said...

*membayangkan makcik berdansa depan esbox~

Ayu said...

yg dia menari dgn tu, adalah shahz jaszle la nox. ewah. tau pulak aku. ;p

gedek! said...

The floor is yours....

menari lah sepuasnya...

(tapi kerja perlu beres)

Hanis MY said...

haha apekahh? lawak ok... menari2 depan esbok.. anyway ganbatte...

norh said...

lepas 30jun tu, berblog la sampai tak tido2 ya...he he

Mamma Olyn ♥ said...

Gud luck DLL, lps 30jun ni jemput2la singgah ke blog kmi yg xseberapa tu, ble try resepi2 baru..ehek

Mamma Olyn ♥ said...

Eh satu g, kmi plan g london 7july dpn, senang2 nnti lepas abis semu dateline tu u bg list JJCM kat i ek..hehe toche2

Related Posts with Thumbnails