Monday, 27 June 2011

Cake Accident

kau dengan senang hati bwk kek coklat, letak dlm kereta sementara teman anak kau pegi main dkt indoor play centre kann? Dahla news kata it's the hottest day of the year tapi 30degree jek la pun. Tapi, ketiak aku setuju je dgn bacaan temperature tu, sebab berpeluh mcm org gile hoih! Sekali, sampai rumah birthday girl, kek kau dah slip and cherry jatuh tergolek, fadanlah muka kau kannn? Nasib baik bukan cake of the event, kalau takkkk, matikla kena cerca dgn tuan rumah. And nasib baik sedap cake mak noks!!! Kalau la cake huduhss tak sedap pulak tu, harus aku lari dari Bristol, heheheh.


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

18 comments:

bujal X said...

lenkali standby petiais dalam kreta~haha~~

Daddy Ziyyad said...

takpe, kek yg dah cair tu boleh masuk mulut sendiri..:)

Ms.Lilies said...

kenapa ada gambo kek??
kenapa?
kenapa?
kenapa?



:p

tasekM said...

sambut befday buat tepung talam la senang...

hehe.


.

cahya indah said...

looks delish

KSWSK said...

kek tergelincir namanya tu..

Fazira said...

nak kek chocolate kak mimah!. :D

ciketon fazya said...

apasal update guna phone?..hari tu janji nak bagi resepi..:)

Mamma Olyn ♥ said...

xkisah, asal sedap di tekak.. hehee, rupa lagu mna pun xpa.. hehe

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
eh masa saya dok Malaysia kan, saya terpikir nak beli peti ais dalam kereta yg mcm dalam Pimp my ride.. hehehe.. tapi malangnye saya dulu pakai savvy yg "besar" gile kannn, so tak jadik laa.. hehehhe

DeLancrettLurpak said...

@Daddy Ziyyad
nasib baik tak completely cair tauuu

DeLancrettLurpak said...

@Ms.Lilies
akak ni allergic eh tgk gambau kek? :P

DeLancrettLurpak said...

@tasekM
tepung talam lagi susah nak buat dari kek tauuuu

DeLancrettLurpak said...

@cahya indah
mmg sgt sedapss!!

DeLancrettLurpak said...

@KSWSK
kek yg terskid, hehehe

DeLancrettLurpak said...

@Fazira
meh le dtg sini cik kak oi! ni cake yg baru tauuu!

DeLancrettLurpak said...

@ciketon fazya
nanti weekends ni saya tepek recipe eh.. ehhehe

DeLancrettLurpak said...

@Mamma Olyn ♥
kalau buruk cenggini, malu tau nak buat utk org, hehehe

Related Posts with Thumbnails