Monday, 6 June 2011

Berani Kauuu!!


Bangun pagi, kepala sakit lagi. Dah dua malam tido pukul 3pagi, berpinar bijik mato tengok screen. Ye, saya amat terdesak sekarang ni. Bangun, terus breakfast and telan ibuprofen. Lepas tu naik atas balik, terus baring balik. T-Bag and Yaya-Yayen pegi breakfast dua beranak dkt luar, T-Bag saja bawak mamat tu naik bas.


T-Bag kata masa jalan-jalan, diorg nampak ada a blonde girl. Pastu T-Bag tanya Yaya-Yayen, "which one is the prettiest, mommy or that girl?". Dia jawab "That girl. She's like Freya". Ye, T-Bag gelak gila dgr jawapan Yaya. Freya tu kawan sekolah dia yg mana mak si Yaya ni berkenan beno dengan mata birunya itu.

Balik rumah, T-Bag cerita dkt saya.
Then, saya tanya Yaya-Yayen balik the same question.
Apa dia jawab?


He paused.

Siap paused ok!
Pikir dalam-dalam nak!

Then baru dia cakap "Mommy".



Kahkahkah!
Tak berani dia ckp girl tu cantek.
Ye, saya garang dgn anak saya.


Ni gambar Yaya-Yayen nak pegi sekolah dengan pakai hujan.
Saja nak tunjuk Curve ni mmg tak berapa best bab camera.
Yang atas tu gambarnya datang dari sejenis android .
Mari upgrade kepada Bold!




Tunggu abis belajau!
Photobucket

21 comments:

Tijah said...

nak cepat baik kena makan iburoti...

DeLancrettLurpak said...

@Tijah
hah, iburoti? mana pulak nak dpt?
makan yis kah?

Kazaztan Team said...

wakakakkaka..suka pd bdk yg pandai amik hati....ehehhehehe...

Lady Arween said...

Wahhh..Pandai anak you ambil hati you :)..Alang2 upgrade to Torch la..Senang nak snapi pic makanan n terus upload kat blog..hahhahahaa

bujal X said...

tapi sebenarnya saya pasti~kamu lebih best dari gadis blonde itu~~

*bodek pagi2~haha~~

somuffins said...

DLL
Memang best tanya soklan 'perangkap' kat budak2. Nak nak soklan "sayang umi ke abah?".

Ayu said...

Wahahahhaha!!! Bijak bijak.. Anak anda mmg terbukti bijak! :D

gedek! said...

Maafkan yaya yayen....

dia mana tau blonde tu hanya sangap... SPM pon tak lepas...

kamu lagi hebat!

Daddy Ziyyad said...

Yaya Yayen, suruh mommy kamu pakai contact lens kaler biru! ekekkee

Mamma Olyn ♥ said...

muehehee.. pandai yaya :).. tu br nampak clear pic yaya, sedap bfast dia.. nyumm

DeLancrettLurpak said...

@Kazaztan Team
hoh, budak tu pandai bodek tau! geram aje!

DeLancrettLurpak said...

@Lady Arween
torch tu yg touch screen tu eh? kalau ye, i mmg tak suke touch screen, tak leh taip laju2.. hehehe

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
Saya mmg lagi best, sebab saya ada "isi".. hehehehhe

DeLancrettLurpak said...

@somuffins
kalau yaya ditanya soklan mcm tu in front of both his parents, confirm dia jawap "both".. bodek gilo!

DeLancrettLurpak said...

@Ayu
bijak yg utk kepentingan diri sendiri, heheheh

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
doakan saya ada phd eh, kang malu saja, kahkahkah!

DeLancrettLurpak said...

@Daddy Ziyyad
hoh, nak pakai contact lenses pun tak pandai, hehehehe

DeLancrettLurpak said...

@Mamma Olyn ♥
budak tu kalau dgn daddy dia, semua benda dia nakk.. demand abis!

Mak Piah said...

Comelnya dak kicik nih... hugs and kisses from MP.
x x

- GC - said...

comel la yaya-yayen nih.. kiut miut.. pandai klentong mak dia plak tu... hahaha..

petersam said...

Phentermine.....

A nice post thanks for sharing.....

http://www.PhentermineHome.com/

Related Posts with Thumbnails