Tuesday, 28 June 2011

Asal Kenyang Sudeh!


Tahap kemalasan ke dapur adalah melampau2. So, menu adalah seperti yg korang tgk dalam gambau. Fish, paprika chips and petit pois. Jgn risau, ia sehat sebab tak ade activity goreng mengoreng secara hard core, hanya 1sudu minyak. Oh tadi saya sempat balas all the comments sementara run codes yg sia-sia. Sebab apa sia-sia, numerical library yg saya guna tak leh compute, pixels terlampau banyak, itu baru size texture 320x240, dang! Now, back to 100x100, grrr!!! Ok bye, nak siapkan the emotion fitting mlm ni, esok nak run guna test data.


Psst: saya buat kerja sambil dengo salih yaakob dkt sinarfm, sakit perut mak nyah! Lawak gile. Kalau dpt dgr live #kaklehot confirm best!



Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

5 comments:

somuffins said...

DLL
You bz buat 'kerja sekolah' ya? Semoga berjaya *nada serious*

Nak jawab camana nak tau sotong ada telur.. Pertama, badan sotong haruslah gebu. Rupa telor kinda transparent dan bukan macam telor ikan sebiji2.

bujal X said...

takde tartar sauce?? mana boleh!

Kazaztan Team said...

salleh yaakob boleh buat sakit perut masa drive jugak....ehehhehehe

Mommy Fara said...

hidung saleh yacob tu....

Hikbal Ujir said...

nyam2...
ngah teringat resepi pertama angah telur goreng kocak2 dgn sos, tempek atas roti, nyam2 back then...
NOW, u have improve! great job dear!

Related Posts with Thumbnails