Tuesday, 14 June 2011

Are We Mental?


Six-year-old stabbed to death for being noisy

Kamu semua tak takut ke?
Ramai sangat orang depressed sekarang ni.
Depressed tu pulak tidak diobati lalu menyebabkan kegilaan.
Kalau macam Gila-Gila Remaja (jelir-jelir lidah dkt bus stop, wth?), takpela gak.
(Faizal Hussien masa muda cute oh!).
Ni gila stock main parang pisau segala ni, scary mary uols!


Tapi kang dah jumpa psychiatrist, dah dapat obat, taknak makan obat la pulak.
Sebab takut kantoi dengan kawan seoffice or kawan serumah.
Haih la.
And this is what I got from this website "Jika mereka mendapatkan nasihat daripada profesional, peratusan untuk pulih adalah tinggi tetapi. Sebaliknya jika mendapatkan nasihat daripada rakan atau saudara berkemungkinan untuk menjadi lebih parah. Begitu juga seandainya pesakit dibiarkan tanpa sebarang rawatan, masalah akan menjadi bertambah rumit."


Hoh bahaya!
Tak leh sebarang bagi nasihat oi!
Kang kena dkt org depress, tak ke naya, ish ish ish!

Donia, donia!!!
Photobucket

12 comments:

bujal X said...

tapi pakar punya nasihat bayarannya adalah amat celaka~ble bagi tambah mental tahu~haha~~

NenekPenne said...

mental problem sebab terlalu ikut perasaan..huh sib baik i tak depress gila baban mcm tu sampai nak bunuh2 orang kecuali bunuh nyamuk jer tau....

Mak Piah said...

muahahaha...gila gila remaja.
Azroy nama Faizal Hussein dlm citer tu.
Jelir jelir lidah dalam bus..seb baik kiut. muahahah adoiiiiiiiii...
Bencik laaaa.

makdara TERdiva said...

bahaya org skrg ni..
nak nasihat pun x brani..huhu

Mommy Fara said...

seram. driver bas india loceng kaki pun nekad je nak rogol indon dlm bas.

tasekM said...

hebat dugaan dunia ni sebenranya...
heh.


.

Daddy Ziyyad said...

kat UK ramai tak mental macam kat Malaysia?

Madam Sooyaree said...

Kat sini pun banyak diorang subscribe pil untuk depression. Kalau cakap kat mak aku, kompem dia suruh semayang banyak-banyak aje, hehehehe

gedek! said...

Oh.... Crushed on Faizal Hussien dulu dulu ye...?

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
pegi gomen aje, sudehhh!

DrSinga said...

ni sorang lagi suka Faizal Hussein....

( bukan gua ya... kawan gua yang sorang tu... hari ni dai tak ada tenet.. so.. dia tak leh ngomen..)

KSWSK said...

itu yg skang ramai yg bt hal masing2 jer..mls nak kasi nasihat ke apa ker..kang amik tau hal org kena tikam plak..

Related Posts with Thumbnails