Wednesday, 25 May 2011

"Masa Lapang"

Betol.
Buleh tengok tv.
Buleh tengok cerita hasil download.
Buleh streaming cerita melayu.
Buleh buat exercise ikut KauTiub
Buleh buat macarons banyak2.
Buleh try semua cake recipes.
Bukak berpuluh kali website Zara and Phase Eight and tenung dress dia satu-satu.
Pastu bukak website Gerabak dan kira berapa lama buleh beli satu lagi.
Buleh chatting thru FB and YM
Buleh pegi menebas sambil tan kan kulit yg dah naik berkerak ni.
Semua aku buleh buat.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tapi itu semua nanti, lepas seksaan PhD ni habis eh.
Buat la semua sampai lebamm!!!
Tapi sekarang, kau pegi gigit laptop kauuu!!

Image Source

Aku kata sekaranggg!!!
Photobucket

18 comments:

bujal X said...

sedap ke gigit laptop?

Kazaztan Team said...

sila tayang gambo sdg gigit laptop...

Ismail Fitry said...

Setuju!!!!

- GC - said...

tak berterabur kah gigi?

norh said...

laptop perasa durian kah?

somuffins said...

DLL
Jangan seksa gigi. Dentist kat sana mahal kan??

DrSinga said...

elok lah tu...
dah eksesais.. buat makarun..buat kek..makan makarun..makan kek!!

:P


dah!!
gi belajau!!

Nashays said...

tp aku bet, pas ko abes phd ko x lalu nak membake makarun, tgk utube bagai...

tu semeua godaan syaiton yg ske melalikan manusia...muehehehehe

Ayu said...

DLL, cek jumpa kamu berkicau & dah ikut. ; ) Ayu_898

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
rasa petai tau laptop saya :p

DeLancrettLurpak said...

@Kazaztan Team
saya punya gigit, jenis gigit yg bahaya, namanya gigitan chenta, kahkahkah!

DeLancrettLurpak said...

@Ismail Fitry
kannn? so, kamu mcmana? phd, ok?


lariiiiii
(takut kena sepuk kalau tanya, heheheh)

DeLancrettLurpak said...

@- GC -
dulu, masa aku pakai braces, doctor letak gam uhu sekali, so tak kira la kokak apa2 pun, gigi tetap maintain, hehehehhee

DeLancrettLurpak said...

@norh
uishhh, ni laptop mahaiii, perasa petai! hehehe

DeLancrettLurpak said...

@somuffins
i sanggup balik Malaysia semata2 nak jumpa dentist tau, kat sini mahai gile!

DeLancrettLurpak said...

@DrSinga
hehehe, makanan ruji saya adalah kek bersalut petai, hehehehe

DeLancrettLurpak said...

@Nashays
aku pun rasa mcm tu gak la noks, semuanya tipu muslihat shaitonnn!!

DeLancrettLurpak said...

@Ayu
aku dah add hang babe! sila meroyan beramai-ramai di twitterjaya, hehehe

Related Posts with Thumbnails