Sunday, 29 May 2011

Gangsta kah kau?!

Jauh tu diseberang kami pun beras.t.ro 1st, hehehe. Motif utama tgk cerita ini, sebab nak tgk apa benda yg dikatakan tak best. Yupp, mmg tak berapa nak paham. Sebab taktau kenapa si Tumulak tu nak bunuh kaum kerabat taiko-taiko di KL. Ada la scene yg lawak (read: gelak utk 10secs sahaja) iaitu bila ada scene with Mikhail and some with Tumulak. Background music adalah tak berapa kena, rimas pulak dengor. Anyway, bolehla layan citer ni, kalau dah bosan dgn cerita hantu. Tapi gua bengang apasal tak lancer je langgor kereta Tumulak tu, jimat cost eh, hehehe.


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

8 comments:

gedek! said...

Bes ke cita ni...?

Berapa bintang out of 10?

NenekPenne said...

haa kan, i dah cakap, citer ni tak berapa nak best..

tulah yang i dok question tu.. tadi kat paper pun ada pengkritik kata, apa kaitannya boss si tumulak tu dgn taiko2 kat mesia dan kenapa suruh tumulak bunuh taiko2 kat mesia ni..


pastu kenapa pulak gengster melayu islam menantu pak haji nak pakai tatoo ssemua kat badan?


pastu polis dapt tangkap temulak pun sebab dia terbenam dalam lumpur... nampak sangat polis mesia tak cekap.. tu pengkritik yang komen...

lancer nak langgar kereta tumulak?? ha ha ha kutipan panggung pun belum cukup byk nak cover kes kereta lancer tu..hik hik hi... stakat kereta waja, boleh lah cover...

KaMi said...

sama lah dengan saya, tadi langgan astro 1st utk tgk crita nie... memang ke laut la cerita dia.. harapkan scene gaduh2 jer... tak de plot.. nasib la yg beria2 nak tgk adik saya kan.. so layan kan jer

kucingorengemok said...

betul, tak best... sorry la fa-rid-ka-mil, ko buat muka weird pun tak kelakor

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
5/10 je uncle

DeLancrettLurpak said...

@NenekPenne
citer ni mmg depends dgn si sam tu je.. storyline mmg zero, kann?

DeLancrettLurpak said...

@KaMiadik awak berlakon dalam cerita ni? watak yg mana satu?

DeLancrettLurpak said...

@kucingorengemok
kann? masa tgk part fa-rid ka-mil tu, rasa nak tempeleng je muka dia tauuu.. eeeee

Related Posts with Thumbnails