Tuesday, 3 May 2011

Dilarang Mencarut!

Pagi - pagi mmg tebiat Yaya-Yayen  nengok tv.
Sekali ini yg dihadapnye!

Apa ke jadahnya nama watak kartun mcm gitu?
Ish ish ish!
Nasib baik Yaya-Yayen tak berapa layan sgt cerita ini, kalau tidak harus dia asik sebut "puki, dobi, toti" tu semua. Kalau dia sebut depan orang Malaysia, tak ke haru patik!


Saja je nak tayang kek coklat ini.
Berapa kali buat pun tetap sedappp!!!
Ni saya buat masa kawan seopis kami, Q and family dari Newcastle datang lunch di rumah kami.

cuti dah abis, aiyookkkkk!!

Photobucket

22 comments:

gedek! said...

Dilarang mencarot?

Bagi sesetengah orang itu sama dengan dilarang bernafas!

(bukan uncle OK?)

DrSinga said...

bila peksa??
aiyokkk!!!

bujal X said...

sedang~~~~tahan~~~~~men~~~~carut~~~~

Ms.Lilies said...

alamak!!!
tercarut dala hati...
ngeeeeeeeeeeee



sapa suh taip...kan aku dah baca hahahahha

- GC - said...

grrrr... kek itu, sungguh menggodaaaaaa....

Daddy Ziyyad said...

Hahaha..katun apa tu ada watak PUKI? ekekeke..

Kek itu sangat menggoda...

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
oh mmg ada.. mulut diorg mmg tak lepas dari F and S words.. dasat!

DeLancrettLurpak said...

@DrSinga
takde peksa, tapi dateline makin dekatttt, aiyokkk!

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
kalau tahan mencarut tu ok lagi bujal, tapi kalau nak suruh tahan berak, mmg tak dapat laa, luruh segala organ tauuuu

DeLancrettLurpak said...

@Ms.Lilies
a'ah ek, tak tersengaja lak korang mencarut sebab baca, wakakakakak!

DeLancrettLurpak said...

@- GC -
bawak-bawakkan diri ke kedai kek yg berhampiran, beli satu slice sudah, utk buang kempunan, kang makan bebanyak jadik diabetic kang, hehehehe

DeLancrettLurpak said...

@Daddy Ziyyad
rasanya nama kartun tu pocoyo kot..
yaya tak berapa suka sgt, sebab dia guna perkataan pelik, so dia tak paham..

meh sini, kita makan kek sensama, hehehe

makcikkantin said...

Cik lupark,

Kek tu sangatlah menggoda kalbu. Makcik ni rasanya lama sangat dah tak membaking proper....nak kena start dah satni oven tak kenal pulak

aliaaroslan said...

sllrrppp nya!

takpe, lagi berapa minggu aje nak pulak holiday raya.

Melissa Imran said...

anak sedara saya yg baru darjah 1 tu dah pandai cakap aku-kau..tu tgk TV byk sgtlah tu.

Mamma Olyn ♥ said...

NYUMMMM..sedap ooo nengok kek coklatmu tu, american chocolate cake ke tu? haishhh kna try la

DeLancrettLurpak said...

@makcikkantin
Makcik, lagi 17 weeks nak raya tauu.. cepat bebaik semula dgn oven, kang kek bantant masa raya sapa yg susah.. hehehh

DeLancrettLurpak said...

@aliaaroslan
dalam kepala otak asik teringat holiday aje kan, bile tah nak abis belajau, lalalalala

DeLancrettLurpak said...

@Melissa Imran
masa kecik-kecik dulu, cikgu sekolah main cili aje budak-budak yg mulut terlebey kannn

DeLancrettLurpak said...

@Mamma Olyn ♥
yupp, cake yg sama, tak bosan sungguh la diorg makan.. hehehe

Mak Piah said...

dengan ini saya sahkan kita berseteru.,,sebab DLL makan keke yang sangatlah cantik menarik memang da bomb!
Pey jak naman upa kek ya oooo...entengok!

DeLancrettLurpak said...

@Mak Piah
hehehehe.. nyaman ehhhh, ktk di Kuching nun banyak ada org jual kek, heheheh

Related Posts with Thumbnails