Sunday, 22 May 2011

Berlibur di Birm

Am in Birmingham. Semalam Sabryna's birthday party dkt Hickory Dickory, the birthday cake was all the way from Bristol. Again, it's a red velvet cake. Till next entry ya, bye.


Psst: penat tau adjust all the lelemaks sebab nak bg space to all the food, huh! 


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

12 comments:

norh said...

eh, ada terpikir pasal lelemaks ye..ingatkan org yg suka masak tak fikir pasal tu..ha ha ha

nurhanzs co said...

ohh tidakkk..
terlepas lagi red velvet..
huhu

Fazira said...

time fazira tak adalah....nak bawak red velvel lah....amboiiii...huhuhu

DeLancrettLurpak said...

@norhgood chef is always the one with all the lelemaks, echeh, hehehehhehe

DeLancrettLurpak said...

@nurhanzs co
heheh, nurin tak bagi ka semalam? next time eh, sebelum balik for good, meh la rumah saya, nanti saya buatkan :-)

DeLancrettLurpak said...

@Fazira
kihkihkih, buat itu sahaja, siap ada chocolate cheese brownies tau, hehehehhehehe

Madam Sooyaree said...

Lelemak adalah kawan baik. Tak elok kau ngumpat dia tau

bobotnear said...

abah saya adalah org yang susah makan cake org lain buat..tapi dia ckp sedap..tq mimah for the cake..brownies itu sungguh sedap

DeLancrettLurpak said...

@Madam Sooyaree
kihkihkih! kalau takde lelemak dibdn, confirm aku tak jaga dah food intake aku, takut gak dah tua nanti baru sedar cholesterol dah setinggi gunung, heheheh

DeLancrettLurpak said...

@bobotnear
hehehe, abah awak suruh buat bisnes, nanti balik Malaysia, saya jual depan faculty jek la, heheheh

Mamma Olyn ♥ said...

wow red velvet againnnn.. hehhe, cantik la deko, siap susun2 strawberi gitu..hihi

DeLancrettLurpak said...

@Mamma Olyn ♥
sebenarnya saya dah kekeringan idea nak deco mcmana kek saya tu, nanti2 saya nak belajar main dgn icing pulak, hehehe

Related Posts with Thumbnails